یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

نحوه گرفتن مجوز خروج از کشور برای اربعین (دانشجویان، طلاب و سربازان)

ضوابط و مقررات خروج از کشور مشمولان غیر غایب برای اربعین

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا ضوابط و مقررات خروج از کشور مشمولان غیر غایب برای زیارت عتبات عالیات در راهپیمایی اربعین حسینی را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سردار تقی مهری در این باره اظهار کرد: همزمان با فرار رسیدن ماه محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان، مشمولان غیرغایب مشتاق به شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی می توانند برابر ضوابط و مقررات در این مراسم معنوی شرکت کنند.

وی گفت: کلیه مشمولان غیر غایب، دانش آموز، دانشجو و طلاب حوزه های علمیه دارای معافیت تحصیلی در ماه های محرم و صفر یعنی از ابتدای مرداد تا ۲۵ شهریور ماه می توانند بدون نیاز به سپردن وثیقه و به صورت اینترنتی از طریق سامانه sakha.epolice.ir مجوز خروج از کشور دریافت کنند.

سردار مهری افزود: صدور مجوز خروج از کشور متعهدین خدمت که تعهد آنان در سامانه وظیفه عمومی ثبت و تایید شده، بلامانع است.

وی بیان کرد: دارندگان برگ آماده به خدمت بدون غیبت تا ۱۰ روز مانده به تاریخ اعزام می توانند به صورت اینترنتی در بازه زمانی تعیین شده از صدور مجوز خروج از کشور بهره مند شوند؛ همچنین فارغ التحصیلان بدون برگ آماده به خدمت می توانند در مهلت معرفی و در ایام اربعین حسینی مجوز خروج از کشور به مقصد کشور عراق دریافت کنند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا عنوان کرد: دانشجویانی که در مهلت معرفی در حال تحصیل می باشند، استثنائا می توانند برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی امسال از مجوز خروج از کشور زیارتی به مقصد کشور عراق استفاده کنند.

وی گفت: دارندگان معافیت موقت بدون غیبت کفالت و پزشکی امکان استفاده از مجوز خروج از کشور در ایام مذکور را دارند.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار مهری بیان داشت: مشمولان متقاضی انواع معافیت های کفالت، پزشکی، موارد خاص (بدون غیبت) که پرونده آنان در مراحل رسیدگی بوده حائز شرایط استفاده از تسهیلات مذکور در ایام اربعین حسینی می باشند.

سربازان حین خدمت برای شرکت در اربعین از یگان مربوطه مجوز خروج بگیرند

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: سربازانی که در حین خدمت سربازی هستند برای شرکت در راهپیمایی اربعین باید از طریق یگان‌های مربوطه درخواست خروج از کشور داشته باشند.

سردار مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: سربازانی که در خدمت مقدس سربازی هستند یا در دستگاه‌های دولتی به عنوان امریه خدمت سربازی را طی می‌کنند برای شرکت در راهپیمایی اربعین بایستی از طریق یگان مربوطه درخواست خروج از کشور داشته باشند.
وی گفت: شرایطی را که یگان خدمتی سربازان در حین خدمت برای خروج از کشور مشخص می‌کند مربوط به همان یگان و سازمان است و سازمان وظیفه عمومی دخل و تصرفی در آن ندارد.
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره مشمولان غایب نیز گفت: مشمولان غایب برای شرکت در راهپیمایی اربعین بایستی حتماً برای تعیین تکلیف وضعیت خود به سازمان وظیفه عمومی فراجا مراجعه کنند.
سردار مهری افزود: برای کسانی که متولد ۱۳۸۴ هستند، این افراد برای خروج از کشور نیاز به مجوز ندارند و می‌توانند به صورت عادی اقدام کنند

نکات مهم برای ثبت درخواست خروج از کشور بدون کارت پایان خدمت

متقاضی گرامی خواهشمند است قبل از ثبت به نکات زیر توجه فرمایید:

  • در ابتدا برای ثبت درخواست می بایست اطلاعات فردی وجود داشته باشد در غیر این صورت جهت تکمیل اطلاعات به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه شود.
  • در بخش درخواست خروج از کشور اطلاعات مربوط به درخواست، ثبت و سپس وجه تعرفه آن پرداخت می شود.
  • در صورتی که مشمول، دانشجو باشد، درخواست می بایست به تایید دانشگاه برسد و سپس مبلغ ودیعه پرداخت گردد (در غیر این صورت، نیاز به این تاییدیه وجود ندارد)
  • پرداخت ودیعه به صورت نقدی (پیش فرض) و سازمانی می باشد. در صورتی که نوع ضمانت سازمانی باشد می بایست سازمان ضمانت کننده نیز انتخاب شود.
  • در صورت تایید سازمان ضمانت کننده، وجه ودیعه پرداخت می شود و در غیر این صورت می بایست در حالت نقدی پرداخت صورت گیرد یا سازمان دیگری برای ضمانت انتخاب شود.
  • • پس از تکمیل موارد فوق اطلاعات جهت بررسی به سازمان وظیفه عمومی ارسال می شود و نتیجه ظرف حداقل ۴۸ ساعت (دو روز کاری) اعلام می گردد.

متقاضیان گرامی ثبت درخواست خروج از کشور زیارتی به مقصد کشور عراق :

• در صورت داشتن معافیت تحصیلی از تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۳۱ لغایت ۱۴۰۲/۰۶/۲۵ پس از ثبت درخواست و بدون نیاز به تایید دانشگاه محل تحصیل و ودیعه خروج از کشور می توانید مجور خروج از کشور دریافت نمایید.

مقررات خروج از کشور زیارتی

  1. متقاضی فقط “یک درخواست در حال جریان” می تواند داشته باشد.
  2. متقاضی دارای برگه اعزام به خدمت ۱۵روز قبل از موعد اعزام می تواند درخواست خروج از کشور ثبت نماید.
  3. متقاضی موظف به “پرداخت ودیعه” جهت دریافت مجوز خروج از کشور می باشد (مبلغ ودیعه با توجه به علت درخواست مشخص می شود.)
  4. کلیه پرداخت ها از طریق “درگاه پرداخت الکترونیک” با داشتن کارت بانکی، رمز اینترنتی و شماره شناسایی دوم (CVV2) انجام می شود.
  5. متقاضی ملزم به داشتن “شماره حساب بانک سپه” به جهت عودت ودیعه می باشد.
  6. “شماره حساب”می بایست به نام “فرد درخواست کننده” باشد در غیر اینصورت “درخواست تایید نخواهد شد”.
  7. “تعرفه” ثبت درخواست مجوز خروج از کشور “۹۶,۳۱۳ ریال” (نود و شش هزار و سیصد و سیزده ریال) می باشد.
  8. پس از پرداخت تعرفه ثبت درخواست، “پرداخت ودیعه” فعال خواهد شد (این دکمه برای دانشجویان پس از تایید دانشگاه فعال می شود.)
  9. تایید درخواست خروج از کشور “۴۸ ساعت (حداقل دو روز کاری)” به طول می انجامد.

۱- ثبت نام و ورود به سامانه سخا

برای دریافت خدمات غیرحضوری پلیس بایستی در سامانه سخا به آدرس sakha.epolice.ir ثبت نام کرده و با نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شوید.

۲- ثبت درخواست مجوز خروج از کشور

برای ثبت درخواست مجوز خروج از کشور بایستی از منو —> وظیفه عمومی —-> درخواست مجوز خروج از کشور جدید را کلیک کنید.

در صفحه بعدی مقابل فیلد جلوی دکمه نارنجی ثبت درخواست خروج از کشور کلیک کنید و از لیست درخواست خروج از کشور زیارتی را انتخاب کرده و روی دکمه کلیک کنید.

با کلیک بر روی دکمه ثبت درخواست خروج از کشور پنجره مقررات خروج از کشور زیارتی نمایش داده خواهد شد که پس از مطالعه تیک گزینه ضوابط و مقررات را مطالعه کردم را بزنید و  روی دکمه تایید کلیک کنید.

در صفحه بعدی در بخش مقصد کشور عراق را وارد و تاریخ رفت و برگشت را تکمیل نموده و روی دکمه ذخیره کلیک کنید و فرایند تکمیل ثبت درخواست و پرداخت را انجام دهید

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 3, میانگین امتیاز: 3,67 از 5)
Loading...