سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
×

استخاره با قرآن خوب و بد ☀️ استخاره آنلاین

روش انجام استخاره با قرآن

فرد استخاره کننده بایستی مراحل زیر را به صورت دقیق انجام دهد تا نتیجه خوبی حاصل شود. انجام هر کاری شرایط خاص خود را می طلبد تا به بهترین نحو انجام شود. استخاره هم از این مورد مستثنی نیست. برای اینکه استخاره تان درست انجام شود باید بدانید که استخاره چه شرایطی دارد. در اینجا ما چند تا از شرایط خاص استخاره را برای شما توضیح می دهیم.

  • سه بار سوره ی اخلاص را بخوانید.
  • سه مرتبه صلوات بفرستید.
  • سپس نیت کنید. نیت می تواند به صورت قلبی یا زبانی باشد
  • انجام استخاره

استخاره آنلاین با قرآن

بعضی وقت ها دسترسی به قرآن امکان پذیر نیست مثلا در داخل هواپیما هستید یا داخل مترو و حتما برای کاری که سردرگم شده اید نیاز به استخاره دارید. بعضی از مراجع در این خصوص استخاره آنلاین راهم جایز دانسته اند و بعضی از علما و مراجع در پایگاه های اینترنتی خود گزینه استخاره را وارد نموده اند. ما هم در مجله تصویر زندگی امکان استخاره آنلاین با قرآن را فراهم کرده ایم.

سوره توحیدبرای استخاره آنلاین با قرآن کلیک کنید

استخاره با جواب

شما با استفاده از استخاره آنلاین با قرآن در همان لحظه جواب استخاره خود را دریافت می کنید که شامل نتیجه استخاره خوب و بد، نتیجه استخاره ازدواج و معامله نیز می شود و آیه و سوره مربوطه نیز برای شما نشان داده میشود.

استخاره کردن به چه معناست؟

استخاره به معنی طلب خیر از پروردگار بزرگ و توانا است ،خیر خواستن از صاحب همه خوبی ها یک نوع دعاست و چون مسلمانان در برخی مواقع خیر و صلاح کار خود را نمی دانند،به گرفتن استخاره متوسل می شوند. در واقع با این عمل خود را به دست خدا می سپارند و از او میخواهند که خیر و صلاح را در دل استخاره کننده بیندازد.به روایت ائمه معصوم علیه السلام : استخاره بهترین روش رهایی از سردرگمی و ماندن بر سر دوراهی انتخاب می باشد.

هر چند سیره مؤمنین برای استخاره، رجوع به عالمان دین و مؤمنان وارسته و صاحبان فضیلت و اشخاص با نفس می باشد ولی اولیاء دین (علیهم السلام) معمولاً طریقه استخاره را به مردم یاد میداده اند که خود شخصاً انجام دهند.

استخاره به معنای خاص

در این معنا مومن با انجام یکسری اعمال در پی این است که بداند کاری که می خواهد انجام دهد آیا به خیر اوست یا نه. این استخاره در حقیقت نوعی مشورت با خداست. معمولا این نوع از استخاره میان عموم مردم شایع است. از دیرباز محققان زیادی در خصوص ماهیت و آداب و روش های این نوع استخاره کتاب ها و رساله ها نوشته اند.

راضی بودن به نتیجه استخاره

استخاره کننده باید به نتیجه استخاره راضی و خشنود باشد، گرچه ظاهراً خوشایند او نباشد زیرا خداوند آگاه به خیر و شر و صلاح انسان است.

انواع استخاره

  • استخاره به قرآن
  • استخاره با تسبیح
  • استخاره با رقعه – برگ کاغذ
  • استخاره با نماز و دعا
  • استخاره با بندق – گل خشک شده شبیه مهر
  • استخاره با سنگ ریزه
  • استخاره به روش استشاره
  • فال حافظ

استخاره با قرآن خوب و بد

مفهوم خوب آمدن استخاره این نیست که استخاره کننده در انجام آن کار حتما به نتیجه مطلوب خودش می رسد یا هیچ ضرری به او نخواهد رسید، بلکه به این معناست که آن تصمیم یا کار مورد نظر در مجموع به صلاح دنیوی و اخروی اوست و به خیر و سعادت او ختم می شود، اگرچه ممکن است با ضرر و بلا قرین باشد. امام صادق(ع) فرمودند: و لتکن استخارتک فی عافیه فانه ربما خیر للرجل فی قطع یده و موت ولده و ذهاب ماله.” (کافی، ج۳، ص۴۷۲)

فال روزانه

استخاره با قرآن برای ازدواج

یکی از مواردی که بسیار مورد توجه جوانان قرارگرفته استخاره با قران برای ازدواج است. ازدواج یکی از مراحل سخت زندگی هر دختر و پسر جوانی است زیرا باید برای مدت زیادی با فردی که او را آنقدر ها هم نمیشناسی زندگی کنی. و اشتباه در انتخاب همسر یک دغدغه بزرگ است. مشکلات سر راه عشق و ازدواج همه را سردرگم کرده و در این میان استخاره و طلب خیر از خداوند مرسوم شده است.

مکان استخاره

استخاره در هر مکان جایز و درست است ولی بهترین مکان؛ مساجد، مشاهد شریفه و حرم اولیاء دین (علیهم السلام) است.

زمان استخاره با قرآن کریم

زمان استخاره با قرآن به روایتی از حضرت امام صادق در ایام هفته و در ساعات مشخصی توصیه شده است. که در جدول زیر می بینید.

وقت و ساعت استخاره

استخاره در هر وقت و ساعتی جایز است، ولی بهترین وقت هنگام نماز است؛ زیرا شیطان در آن هنگام از هر وقت دیگر از انسان دورتر است. استخاره به معنای عام یعنی طلب خیر نمودن از خدا در تمام امور، اینکه برای مومن بهتر است در کارها و تصمیمات خود از خدا طلب خیر کند و در قلب و نیت و عملش امور را به خدا واگذار کند و از او بخواهد امورش ختم به خیر شود. طبق این معنا، استخاره به زمان و مکان و شرایط خاصی اختصاص ندارد.

بهترین زمان استخاره با قرآن

شنبهاز طلوع خورشید تا عصر
یکشنبهاز صبح تا ظهر، سپس از عصر تا مغرب
دوشنبهاز سپیده دم تا طلوع خورشید ، سپس از ظهر تا مغرب
سه شنبهاز صبح تا ظهر ، سپس از عصر تا تاریکی شب
چهارشنبهاز سپیده دم تا تاریکی شب
پنج شنبهاز سپیده دم تا تاریکی شب
جمعهمثل روز پنج شنبه است

فال با قرآن

فال قران چیز درستی نیست اصولا قرآن کتاب آسمانی خداوند است و شامل دستورات الهی برای زندگی است نه اینکه به عنوان وسیله رمل و فالگیری مورد استفاده قرار بگیرد دقت کنید که به کاربردن کلماتی مانند فال قرآن صحیح نیست. استخاره کردن به معنای طلب خیر است و فال به معنای پیشگویی کردن است. پس به جای استفاده از کلمه فال برای قرآن از کلمه استخاره استفاده کنید.

آیا عمل به استخاره با قرآن الزامی است؟

اگر استخاره تان خوب نیامده نگران نباشید و بدانید که خیر هرچه باشد بدست پروردگار است.هیچ الزامی در عمل به آن نیست و ترک عمل به استخاره حرام نیست، هرچند علما گفته اند اگر استخاره کرد افضل و بهتر است برخلاف آن عمل نشود.

چه کسانی صلاحیت انجام استخاره با قرآن را دارند؟

اینکه درباره مطالبی که استخاره کننده از گذشته یا آینده شخص و یا از نحوه پیشرفت کار او بیان می کند

نخست آن که استخاره کننده گاه مطالب را از سیاق آیات استنباط می کند؛ این ممکن و مجاز است و به مرتبه روحی خاصی مشروط نیست. هر چند باید شرایطی که در روایات برای استخاره آمده را رعایت کند و مخصوصا اخلاص مورد تاکید است. استخاره کننده گاه در کنار استخاره به قرآن از نیروی باطنی و شهودی خودش کمک گرفته و مطالبی را از آینده خبر می دهد.این صورت تنها مخصوص اولیای الهی است و باید از افراد متظاهر و عوام فریب دوری جست . از آنچه گفته شد روشن می شود به چه کسانی باید برای استخاره مراجعه کرد.

استخاره در چه اموری و در چه زمان هایی جایز است؟

  • همچنین در کاری که می توان با عقل و مشورت و علم به آن رسید، استخاره جایگاهی ندارد.
  • استخاره باید بعد از تعقل و مشورت و طی کردن راه حل های معمول مسائل و مشکلات باشد. اگر شخص به مرز تحیر و سرگردانی رسید آنگاه به استخاره رو آورد.
  • استخاره در مورد واجبات و محرمات جایز نیست. حتی در امور مکروه نیز معنا ندارد. استخاره درباره امور بی اهمیت و پیش پاافتاده نیز صحیح نیست.
  • تکرار یک استخاره در یک نیت جایز نیست، مگر شرایط عوض شود.
  • در صورت تکرار استخاره در یک موضوع، ملاک، استخاره اول می باشد.
  • در مورد جواب میانه می توانید مجدد استخاره بگیرید، نتیجه میانه رو به بدی یا رو به خوبی معلوم می شود.
  • استخاره، اعتقادی و ایمانی است، اگر قبول ندارید، اول ایمان به آن بیاورید تا سپس، مرتب اعتقادتان بر آن افزوده شود.
  • استخاره (غیر دعایی ) قبل از فکر و تعقل و مشورت با اهل خبره، باطل است.
  • سعی کنید با شرایط و حال و حضور و حتی الامکان پس از نماز و ارتباط معنوی با خداوند متعال، خودتان برای خودتان، استخاره بگیرید.
  • از ناآگاهی و بی اطلاعی دیگران پیرامون استخاره، سوء استفاده نکنید.

Horoscope in Quran - استخاره با قرآن - فال با قرآن

استخاره در روایات امامان

استخاره به معنای خاص آن نزد عموم فرقه های اسلامی مورد پذیرش است. روایات زیادی درباره آن وجود دارد و و نوعی اجماع از ناحیه محققان شیعه و سنی درباره آن می توان مشاهده کرد.

در روایات استخاره، امام معصوم به نتیجه داشتن یا نداشتن استخاره اشاره ای نکرده و عمدتا بحث از خیر بودن یا نبودن و یا اقدام کردن و یا نکردن به میان آمده نه فراتر از آن.
استخاره گر نمی تواند کشف نفع یا ضرر مادی خود در قبال کار یا تصمیمش را از استخاره انتظار داشته باشد. استخاره به مجموع خیر و مصلحت دنیوی و اخروی شخص در انجام یا ترک کار اشاره دارد .
..وَعِندَهُ مَفاتِحُ الغَیبِ لایَعلَمُها اِلا هُو .کلیدهای غیب نزد خداست و کسی جز او آنها را نمی داند (سوره انعام آیه ۵۹)

امیرالمؤمنین (علیه السلام) می فرماید:

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) مرا به سوی یمن فرستاد؛ و به من سفارش کرد: یا علی کسی که استخاره کند ضعیف و شکسته نمی شود…(وسائل الشیعه ۵/۲۱۶ ح ۹)

از امام باقر (علیه السلام) روایت شده:

ما استخاره را یاد می گرفتیم چنانچه سوره های قرآن را می آموختیم.(وسائل الشیعه ۵/۲۰۷ح ۹)

از امام صادق (علیه السلام) روایت شده:

هر کس در امری، بدون استخاره داخل شود و به بلائی مبتلا شود، خدا او را در آن بلا اجر ندهد.(وسائل الشیعه ۵/۲۱۷ ح۱)

از امام صادق (علیه السلام) روایت شده که حق‌تعالی می فرماید:

از شقاوت بنده ام آن است که در کارهایش از من طلب خیر ننماید.(وسائل الشیعه ۵/۲۱۷ ح ۲)

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 470, میانگین امتیاز: 4,13 از 5)
Loading...