یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲

قطع یارانه با خرید دلار سهمیه ای و توافقی

یارانه خریداران ارز سهمیه ای با کارت ملی قطع می شود

به گزارش تصویر زندگی به نقل از فارس، دولت امسال برنامه دارد یارانه خریداران ارز سهمیه ای را با توجه به ضرورت افتتاح حساب ارزی و امکان احصای دقیق اطلاعات، قطع کند.

شنیده ها حاکی از آن است با توجه به آن که خرید ارز سهمیه ای نیازمند افتتاح حساب ارزی است و واریز ارز اسکناس به حساب ارزی پس از ۷۲ ساعت انجام می شود این امر موجب رصد دقیق خریداران ارز سهمیه ای و حذف یارانه آنها با توجه به تمکن مالی و گردش حساب بالای آنها خواهد بود.
گفته می شود مقرر است با ارسال اطلاعات خریدان ارز سهمیه ای به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یارانه این افراد امسال قطع شود.

همچنین مقرر شده است ارز سهمیه ای با کارت ملی که تا پیش از این معادل پنج هزار یورو در سال برای هر فرد بود به معادل ۲۰۰۰ یورو کاهش یابد.

قطع یارانه به خاطر خرید دلار

 سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در پاسخ به این پرسش که آیا یارانه کسانی که با اجاره کارت ملی خود به دیگران سهمیه ۲ هزار دلار دریافت می‌کنند قطع می‌شود، گفت: ما نمی‌گوییم یارانه آنها قطع می‌شود، اما کسانی که طبق دهک‌بندی و معیارهای وزارت رفاه در دهک دهم پردرآمدی قرار بگیرند، از یارانه حذف می‌شوند.

(۱۴۰۱/۰۹/۲۰) به گزارش پایگاه خبری تصویر زندگی، سیده طیبه حسینی در گفت‌وگو با  فارس، اظهار داشت: از ۵ میلیون نفری که یارانه آنها در اردیبهشت ماه به دلیل قرار گرفتن در دهک دهم پردرآمدی قطع شده بود، بعد از ثبت تقاضا برای بازنگری در دهک خانوار خود از طریق سامانه حمایت وزارت رفاه و  برگزاری آزمون وسع خانوار، یارانه ۳ میلیون نفر به تدریج از تیرماه تاکنون برقرار شده است.
وی این نکته را هم گفت: براساس اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان مستقر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و برگزاری آزمون وسع خانوار، از تیرماه یارانه عده‌ای برقرار شد و بعد از آن در مردادماه و شهریورماه یارانه افراد دیگری برقرار شد و در مجموع ۳ میلیون خانوار جدید به جمع یارانه‌بگیران اضافه شده است.

آیا یارانه کسانی که دلار توافقی خرید می کنند قطع می شود؟

سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در پاسخ به این پرسش که آیا یارانه کسانی که با اجاره کارت ملی خود به دیگران سهمیه ۲ هزار دلار دریافت می‌کنند قطع می‌شود، گفت: ما نمی‌گوییم یارانه آنها قطع می‌شود، اما کسانی که طبق دهک‌بندی و معیارهای وزارت رفاه در دهک دهم پردرآمدی قرار بگیرند، از یارانه حذف می‌شوند.
وی این نکته را هم تأکید کرد: آنچه که واضح است، اطلاعات خریداران ارز به عنوان فعالیت اقتصادی یک خانوار هم برای سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و هم برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام می‌شود و خانواری که مثلاً چهار نفر از اعضای آن با اجاره دادن کارت ملی خود، سهمیه ارز دریافت کرده باشند، این کار قطعا به عنوان یک فعالیت اقتصادی در خانوار ثبت می‌شود و در آزمون وسع خانوار لحاظ خواهد شد. همچنین در سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها هم این فعالیت به عنوان اطلاعات اقتصادی خانوار گنجانده می‌شود.

باخبر شوید : آخرین اخبار یارانه در ۲۴ ساعت گذشته

حسینی گفت: پایگاه اطلاعات اقتصادی خانوار در سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها قرار دارد و اطلاعات اقتصادی همه اعضای یک خانوار در آن ثبت می‌شود و بدیهی است که خرید و فروش ارز و همچنین گردش مالی ریالی این حساب‌ها به عنوان فعالیت اقتصادی و تراکنش مالی خانوار ثبت می‌شود. اگر یک خانوار چهار نفره کارت‌های ملی خود را در اختیار دلالان ارز قرار دهند، حدود ۲۸۰ میلیون تومان در یک مقطع زمانی در حساب مجموع خانوار گردش می‌کند که به عنوان فعالیت اقتصادی کل خانوار لحاظ می‌شود.

سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در مورد اینکه آیا آزمون وسع هرماهه برگزار می‌شود، گفت: برای کسانی که ثبت‌نام جدید تقاضا برای یارانه‌ای انجام داده‌اند و یا نسبت به حذف شدن یارانه خود تقاضا ثبت کرده‌اند، هم آزمون وسع خانوار از نظر اقتصادی و هم دهک‌بندی آنها انجام می‌شود و همچنین در مورد کسانی که خانوار جدید به واسطه ازدواج تشکیل می‌دهند، آزمون وسع و دهک‌بندی انجام می‌شود که اگر متقاضیان در دهک درآمدی یک تا ۹ قرار بگیرند، یارانه به آنها تعلق می‌گیرد، و اگر در دهک پردرآمدی دهم باشند حذف می‌شوند.

وی ادامه داد: کسانی که در سامانه «دولت من» ثبت‌نام کرده‌اند مجدد درباره آنها دهک‌بندی می‌شود و اگر کسانی که به واسطه ازدواج خانوار جدید تشکیل داده باشند، صرف‌نظر از اینکه در خانوارهای قبلی خود یارانه می‌گرفتند یا نه، در مورد این خانوار جدید دو نفره مجدد دهک‌بندی و آزمون وسع برگزار می‌شود و کسانی که جزو ۹ دهک کم‌درآمد باشند، یارانه به آنها تعلق می‌گیرد و آنهایی که در دهک دهم پردرآمد باشند، یارانه تعلق نمی‌گیرد.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 94, میانگین امتیاز: 4,24 از 5)
Loading...

۱۵ دیدگاه

» ارسال سوال و نظر شما «
  1. بنده خدا گفت:

    با این کارا خودشون مردم رو به دلالی تشویق می‌کنند بعد تهدید به قطع یارانه می‌کنند. یارانه حق همه هست حتی ثروتمند. به چه حقی به خودتون اجازه میدید یارانه قطع کنید. اگر راست میگید این مسائل را از منشا حل کنید تا زمینه برای دلالی وجود نداشته باشه.

    موافقم ۹
    مخالفم ۱
  2. مالکی گفت:

    خدا ازتون نگذره که اجاره ی یک بار کارت ملی در طول سال رو به حساب فعالیت اقتصادی میذارید !!! با اینکه میدونید این پول مال دلاله نه مردم ! اگه مردم محتاج نبودن که واسه چندرغاز تو صف نمی موندن !!!

    موافقم ۴۳
    مخالفم ۱
  3. آرش گفت:

    دلار که میره بالا به جای اینکه دست مردم رو بگیرن تهدید میکنن سهمیه میدی چرا میدی چرا تهدید میکنید به قطع کردن یارانه یا نده یا میدی منت نذار من واقعا به این پول سهمیه احتیاج داشتم شرمنده زن و بچه ام بودم که آمدم به خاطر یک میلیون سود تو صف وایسادم واقعا نیاز داشتم. خدا پدر اون دلال دلار رو بیامرزه که تو خونه ام پول نون نداشتم که باعث شد پول یه کیسه برنج دو تا مرغ گیرم اومد.

    موافقم ۸۷
    مخالفم ۴
    • باقری گفت:

      سلام، ببخشید شما که این کار رو قبلا انجام دادین آیا یارانه این ماهاتون حذف شده ممنون میشم پاسخ بدین

      موافقم ۱۵
      • mahnaz گفت:

        طبق آخرین مصاحبه مدیر هدفمندی یارانه ها یارانه هیچ کسی تا آخر امسال به خاطر خرید دلار قطع نشده و نخواهد شد

        موافقم ۹
        مخالفم ۲
        • بهزاد گفت:

          سلام سرپرست خانواده دلار بگیره مشکلی نیست؟ امسال یعنی امسال گرفتیم ممکنه که سال دیگ مشکل بشه یارانه قطع بشه یا نه؟

          موافقم ۷
          مخالفم ۲
  4. عادل ایزدی گفت:

    به نظر من دولت میتواند با اعلام سامانه ای امتیاز ۲۰۰۰ دلار سهمیه ای در سال را از مردم بخرد و از این طریق جلو اجاره دادن کارت ملی به دلالان را بگیرد. در نتیجه هم مردم به حقشون می رسند و هم دلال بازی دلار مهار میشود. لطفا زیاد مردم را سین جیم و تهدید نکنید. بخدا از سر ناچاریه که مردم شریف ما به برخی از کارها روی می آورند و گرنه هیچکس راضی به خدشه دار شدن غرورش نمی شود.

    موافقم ۹۲
    مخالفم ۵
  5. مهدی شیرخانی گفت:

    عجب !!!دولت میگه بیا سهمیه دلارت رو بگیر🤣🤣🤣بعد مردم میرن میگیرن …حالا جای جالبش از اینجا شروع میشه..دولت میگه من دادم تو چرا گرفتی؟🤭🤭🤭یه یارانه بهت بدم از حالا به بعد که کیف کنی🤭🤭🤭

    موافقم ۱۲۳
    مخالفم ۴
  6. اصغر گفت:

    یه سوال ازتون دارم آقا من این ارز رو خریدم بعد همون ساعت بابت سودش فروختم. بازم یارانه من قطع میشه.

    موافقم ۵۴
    مخالفم ۱۹
  7. رامین گفت:

    سلام من کارت ملی خودم رو به یکی دادم ولی بعد پیامک نه پول واریز شد به حسابم نه دلاری تحویل گرفتم ولی برای کد ملی ثبت شد خرید ۲۰۰۰ دلار آیا تاثیری بر یارانه داره؟

    موافقم ۳۶
    مخالفم ۱۱
    • mahnaz گفت:

      اگر سازمان هدفمندی یارانه و وزارت رفاه خرید دلار رو ملاک برای حذف یارانه یا تغییر دهک بندی قرار بدهند چون تو سیستم خرید دلار با کد ملی شما ثبت شده، شما رو هم شامل خواهد شد.

      موافقم ۲۹
      مخالفم ۹
  8. حسین گفت:

    یعنی این همه که دولت به فکر اذیت کردن مردمه، اگر یه ذره فکر درست کردن اوضاع بود الان مشکلاتمون حل شده بود!! همش فقط حرف های تهدید آمیز و قطع کردن یارانه و جریمه و…..

    موافقم ۱۲۴
    مخالفم ۸
  9. سیدولی گفت:

    خدا وکیلی این رسمش نیست که یارانه این بندگان خدا که از بی پولی و با خرید دلار و فروختن آن پول ناچیزی بدست آوردن رو کم یا قطع کنید. فکر اساسی برای کاهش تورم و گرانی کنید. کشور ما سرمایه زیاد داره . برسید به مردم فقیر و جذب توریست و اشتغال زایی و … به مردم روحیه و امید بدهید، فقط به فکر خودتون نباشید. این روزگار هم میگذرد. یه سفره ای پهنه بزارید همه متنعم بشوند.

    موافقم ۱۵۲
    مخالفم ۴
  10. سحر گفت:

    آخه اگه این بندگان خدا اگه داشتند که کارت ملیشونو اجاره نمیدادن. یه سری به جیب پر پول خودتون بزنید بعد برای جیب خالی مردم بدبخت تصمیم بگیرید

    موافقم ۱۴۳
    مخالفم ۴
  11. هادی گفت:

    لطفا آقایون مدیران مالیاتی و … هزینه بی کفایتی شون رو از جیب مردم جستجو نکنند. اگر امروز دلار شده ۳۶ تومن از سر بی کفایتی شما بوده، اگر مردم به خاطر ۱.۵ میلیون سود میرن صف وایمیستن به خاطر اینه که از هزاران چاله زندگیشون یکی رو بتونن کمی پر کنن، به جای زدن حرفای ناامید کننده، سعی کنید از میزهاتون فاصله بگیرید و کار بکنید تا برای مردم رفاه ایجاد کنید.

    موافقم ۲۱۹
    مخالفم ۴

ارسال دیدگاه شما

×