جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

در چه زمینه ها و مواردی می توان نسبت به انجام مشاوره حقوقی خانواده اقدام نمود؟ 

در حال حاضر داشتن شناخت و اطلاعات کافی از روند دادگاه ‌های خانواده و مسائل حقوقی مربوط به خانواده در سطح عمومی لازمه زندگی امروز جامعه انسانی است. اکثر خانواده‌ ها در کشور ما متاسفانه از نظر میزان اطلاعات در این باره در سطح پایینی قرار دارند و همین عدم داشتن آموزش‌ های لازم در این زمینه در زمان ازدواج و قبل از آن باعث می‌ شود تا بسیاری از خانواده‌ های نو بعد از هر مشکلی کاملا سردرگم شده و از این مشاور به آن مشاور و از این موسسه به آن موسسه حقوقی به دنبال حل مشکلات خود باشند. یکی از راه حل های برطرف کردن این مشکلات انجام یک جلسه مشاوره حقوقی خانواده است. اما به طور کلی مسائل و مشکلات خانوادگی معمولا میان افراد خانواده و بدون دخالت قانون حل و فصل می ‌شوند با این حال در برخی موارد ممکن است شرایط بسیار پیچیده باشد و امکان ادامه زندگی برای زوجین فراهم نباشد یا فرزندان آن‌ ها زندگی سختی را تجربه کنند. در چنین شرایطی ضروری است که از یک مشاور حقوقی برای حل مشکلات کمک بگیرید.

مشاوره حقوقی خانواده چه اهدافی دارد؟

ممکن است بسیاری از افراد رجوع به مشاور را در هر زمینه‌ ای را یک نقطه ضعف بزرگ ‌تصور نمایند و برخی هم بر این باورند که رجوع برای مشاوره حقوقی به یک موسسه حقوقی چیزی جز دور ریختن پول و سرمایه نیست. اما همین افراد در بسیاری از مواقع با تبعات و عواقب ناشی از عدم رجوع به موقع به مشاوره حقوقی خانواده روبرو بوده و با آن ها دست و پنجه نرم می ‌کنند. خوشبختانه در سال‌ های اخیر این روند نادرست در حال تغییر بوده و تاثیرات مثبت مشاوره حقوقی بر همه اثبات شده است. فارغ از دلیل اصلی مراجعه برای دریافت خدمات مشاوره به یک موسسه حقوقی، اولین هدف از این جلسه مشاوره حقوقی خانواده ، اطلاع از حقوق مدنی افراد در مشکلات خانوادگی و قواعد و مقررات مربوط به این زمینه می‌ باشد. زیرا نا آگاهی از حقوق در این مشکلات می ‌تواند تبدیل به یک معضل بزرگ شده و در نهایت چیزی جز آه و افسوس برای اعضای خانواده به دنبال نداشته باشد.

وظایف مشاوران حقوقی خانواده

این حرفه برخلاف تصور یکی از حساس‌ ترین مشاغل اجتماعی می ‌باشد. یک مشاور برای ارائه بالاترین سطح خدمات مشاوره حقوقی خانواده در درجه اول خود باید به سطح قابل قبولی از آگاهی و علم و تجربه رسیده باشد. مشاوران حقوقی خانواده می ‌بایست افرادی واقع بین بوده و اطلاعات درست به موکل خود ارائه دهند. واقع گرا بودن اولین مشخصه ‌ای است که از یک مشاور حقوقی انتظار می‌ رود. مشاوران تازه کار برای جلب نظر مشتری، آن ها را وارد فضایی توهم ‌انگیز و انتظارات غیر معقول در جلسات مشاوره حقوقی خانواده می ‌نمایند. افراد در برخورد با این مشاورین خود را از پیش در هر پرونده حقوقی یک برنده تلقی می‌ کنند. در اکثر موارد مشتریان این افراد حتی از حداقل حقوق‌ های خود در برخی پرونده‌ ها نیز محروم شده و چیزی جز پشیمانی به خاطر این انتخاب نصیب آنها نخواهد شد.

بهترین مشاور حقوقی خانواده کیست؟

مشاور حقوقی خانواده کسی است که اطلاعات جامع و کامل با قانون مدنی، بخش مربوط به خانواده و همچنین قوانین مربوط به خانواده از جمله قانون حمایت خانواده داشته باشد تا بتواند به طور صحیح و بایسته خدمات حقوقی ارائه دهد. و همینطور پرونده های مختلفی در حوزه خانواده انجام داده و در واقع در پرونده های مربوط به خانواده از جمله مهریه، طلاق، نفقه، حضانت، اجرت المثل ایام زوجیت و … اعلام وکالت نموده باشد و همچنین تجربه و تخصص کافی در این قبیل پرونده داشته باشد و با رویه دادگاه های خانواده نیز آشنا باشد.

انتخاب مشاوره حقوقی خانواده تخصصی

متاسفانه در جامعه ما برخی از مشاوران حقوقی هستند که تنها برای دریافت مقداری پول و به دلیل عدم داشتن توانایی و اطلاعات لازم، افراد را در مسیرهای اشتباهی قرار می ‌دهند. مشاور حقوقی خانواده که به نوعی در واقع وکیل مدافع افراد در پرونده ‌های حقوقی آن ها خواهد بود، وظایفی در قبال آن ها به عهده دارد. ضعف در سطح اطلاعات و توانایی ‌ها و البته اهمیت ندادن به حقوق و نیازهای موکلین دو معضل بزرگ در بسیاری از موسسات حقوقی ارائه دهنده مشاوره حقوقی برای افراد خانواده می‌ باشد. از این رو انتخاب بهترین مشاور حقوقی خانواده  و مشاوره حقوقی خانواده تخصصی، از جمله چالش ‌هایی است که جامعه ما با آن روبرو است. این انتخاب درست می ‌تواند تاثیر به سزایی در آینده زندگی ما داشته و مسیر متفاوتی را برای ما رقم بزند. دقیقا مانند انتخاب یک پزشک متخصص با تجربه و حرفه ‌ای، در این انتخاب نیز کاربران باید ملاک ‌ها و معیارهای لازم را در سنجیده و به بهترین ‌ها مراجعه نمایند. تجربه، مشورت با کسانی که قبلا این خدمات را دریافت کرده ‌اند و سوابق علمی و مستندات از جمله مهم ‌ترین معیارهای انتخاب بهترین مشاور حقوقی خانواده می ‌باشد.

نتیجه گیری

واقع بین بودن هم برای مشاور و هم برای اعضای خانواده می‌ تواند در نهایت منجر به تصمیماتی منطقی و درست برای آن ها شود. از این نظر قبل از این که کار از کار گذشته و یک آسیب تبدیل به یک معضل بزرگ خانوادگی شود، بهتر است در زمان مناسب بهترین مشاوره حقوقی خانواده را انتخاب نموده و از نظرات و مشاوره‌ های تخصصی وی بهره‌مند شوید. در نهایت و قبل از مراجعه به مشاور حقوقی و یا وکیل خانواده به یاد داشته باشید که حل یک بحران و مشکل خانوادگی بریدن و حذف صورت مسئله نیست. گاهی اوقات یک مشاور با تجربه و یک جلسه مشاوره حقوقی خانواده عالی، می ‌تواند یک خانواده را از مرز انحطاط به اوج شکوه و شکوفایی خود برساند. مسائل و مشکلات خانوادگی معمولا میان افراد خانواده و بدون دخالت قانون حل و فصل می ‌شوند با این حال در برخی موارد ممکن است شرایط بسیار پیچیده باشد و امکان ادامه زندگی برای زوجین فراهم نباشد یا فرزندان آن ها زندگی سختی را تجربه کنند. در چنین شرایطی ضروری است که از یک مشاور حقوقی برای حل مشکلات کمک بگیرید.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 2, میانگین امتیاز: 1,00 از 5)
Loading...

ارسال دیدگاه برای این مطلب غیرفعال شده است