یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

بهترین جراح ستون فقرات با لیزر در تهران

جراح ستون فقرات با لیزر

به لطف پیشرفت های تکنولوژی، تحولات مثبتی در عرصه پزشکی رخ داده است. اکنون پزشکان قادرند بیماری های شایع کمر و گردن را به شکلی سریع تر و با درد کمتر درمان کنند. با جراحی لیزر ستون فقرات دیگر نیازی به انجام جراحی باز سنتی نیست. جراحی لیزر رویکردی کم تهاجمی بوده و بدون ایجاد برش بزرگ بر روی کمر صورت می گیرد. از جمله مزایای اساسی جراحی ستون فقرات با لیزر، عدم نیاز به اقامت طولانی در بیمارستان و بستری شدن است. بدین ترتیب این نوع جراحی را یک روش سرپایی به حساب می آورند.

جراحی ستون فقرات با لیزر چگونه است؟

اگر جراح ستون فقرات تشخیص این روش را بدهد باید بدانید ، با انجام این روش کم تهاجمی نیازی به بستری شدن ندارید. این عمل هیچ خونریزی یا زخمی را به دنبال نداشته و همچنین سطح عوارض و درد پس از عمل را کاهش می دهد. بعد از جراحی نیز دوره لازم برای توانبخشی به طور قابل توجهی کوتاه تر از جراحی سنتی کمر می باشد. به همین ترتیب بیماران در زمان کمتری بهبود می یابند. برخی مشکلات رایج ستون فقرات که با استفاده از لیزر قابل درمان هستند، شامل:

  • فتق دیسک

این معضل می تواند درد کمر، ناراحتی در بازو، پاها و یا سندروم های پیچیده تری نظیر سیاتیک، رادیوکولوپاتی و … را در پی داشته باشد. فتق دیسک را با جراحی لیزر ستون فقرات به راحتی درمان می کنند.

  • دیسک برآمده

دیسک برآمده زمانی اتفاق می افتد که دیسک بین مهره های ستون فقرات، پاره یا از ناحیه خود خارج شود. شایع ترین علامت آن درد کمر یا گردن است. همچون فتق دیسک، دیسک برآمده را نیز می توان به کمک جراحی لیزر ستون فقرات و با استفاده از تکنیک آندوسکوپی کم تهاجمی ترمیم کرد.

علاوه بر این موارد، در درمان بیماری دژنراتیو دیسک و تنگی کانال نخاع نیز می توان از جراحی لیزر بهره برد.  همچین اگر دیسک شما پاره شده باشد میتوانید با مشورت جراح پارگی دیسک کمر نیز این بیماری با لیزر درمان کنید

جراح ستون فقرات با لیزر

نحوه عمل جراحی ستون فقرات با لیزر

در جراحی کم تهاجمی ستون فقرات با لیزر برش های کوچکی به طول کمتر از دو سانتی متر، برای دسترسی به ساختار ستون فقرات ایجاد می کنند. سپس به جای استفاده از سایر ابزارهای جراحی، از پرتو لیزر برای برش ساختارهای ستون فقرات کمک می گیرند. اگرچه برش اولیه پوست را همچنان به وسیله ابزار سنتی انجام می دهند. لیزر یک پرتوی متمرکز نور است و گرمای شدیدی برای بریدن بافت های نرم مانند دیسک ایجاد می کند.  هنگامی که لیزر با استخوان تماس پیدا کند، قادر است به ساختارهای اطراف آسیب برساند. بنابراین در جراحی هایی که به بریدن استخوان نیاز باشد، نمی توان از لیزر استفاده کرد.

مزایای جراحی با لیزر

در جراحی ستون فقرات با لیزر، خطر عفونت، از دست دادن خون و آسیب احتمالی به عضلات کمر و بافت نرم کمتر می باشد. این عمل را می توان در یک محیط سرپایی و تحت بی حسی موضعی انجام داد. با توجه به این که این روش در مقایسه با جراحی سنتی کمتر تهاجمی است، بنابراین زمان بهبودی کوتاه تری نیز دارد. علاوه بر این جراحان به طور مداوم در حال توسعه تکنیک های مورد استفاده برای جراحی کم تهاجمی ستون فقرات هستند. درمان بیماران با دقت بیشتر و عوارض کمتر از دیگر مزیت های این شیوه به حساب می آیند.

معرفی بهترین جراح ستون فقرات در تهران با لیزر

خوشبختانه بسیاری از مشکلات دیسک را می توان با جراحی لیزری ستون فقرات برطرف کرد. یک جراح خوب با استفاده از کلیه تجهیزات مورد تایید، کم آسیب ترین جراحی ستون فقرات را برای شما انجام می دهد. ارائه بالاترین درصد موفقیت در درمان فتق دیسک، برآمدگی دیسک، پارگی حلقوی، سیاتیک، تنگی نخاع و اعصاب تحت فشار از این لحاظ اهمیت دارند. اگر به دنبال بهترین جراح لیزر تهران برای مشکل ستون فقرات خود هستید، بازدید از وب سایت دکتر بختوری را به شما توصیه می کنیم.

دکتر بختوری علاوه بر جراح ستون فقرات ، پارگی دیسک کمر و جراح  تومور مغز فارق التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دارای مدرک تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی تهران میباشد.

جراح ستون فقرات با لیزر

جراح خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

پنج ویژگی اصلی که هنگام انتخاب جراح و کلینیک مناسب باید مدنظر قرار دهید عبارتند از:

  • شما باید بتوانید از یک تیم جراحی با تجربه انواع مختلف جراحی ستون فقرات و با اطلاعات کافی در این زمینه بهره مند شوید.
  • امکان پوشش هزینه ها توسط بیمه می بایست فراهم باشد.
  • ارتباط میان پزشک و بیمار دوطرفه و صادقانه بوده و به تمام سوالات بیمار پاسخ دهد.
  • بازخوردهای مثبت سایر بیماران، مهارت جراح و کیفیت خدمات را نشان می دهد.
  • کیفیت کارکنان و تجهیزات مرکز جراحی نیز حائز اهمیت است

مراقبت های بعد از عمل

شما یک یا دو ساعت پس از عمل اجازه دارید که به منزل بازگردید. همچنین ظرف چند روز تا چند هفته می توانید سرکار بروید. اگرچه بازگشت به فعالیت های عادی ممکن است تا سه ماه طول بکشد. طول دوره نقاهت برای فعالیت های کم تحرک، دو تا چهار هفته و برای فعالیت های سخت تر، ۸ الی ۱۲ هفته می باشد. از جمله کارهایی که پس از عمل نباید انجام دهید عبارتند از:

  • خم شدن
  • بلند کردن اجسام
  • پیچ خوردن
  • فعالیت بدنی شدید مانند ورزش، کارهای خانه، فعالیت جنسی و …
  • مصرف الکل

به خاطر داشته باشید فعال ماندن برای بهبودی اهمیت دارد. بنابراین از ماندن در یک وضعیت ثابت برای طولانی مدت خودداری کنید.

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 2, میانگین امتیاز: 1,50 از 5)
Loading...
این محتوا صرفا برای آشنایی شما با کسب‌وکار فوق منتشر شده است و تصویر زندگی هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

ارسال دیدگاه شما

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.