جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
×

پیدا کردن متخصص کمر و ستون فقرات در وب سایت همدرد اول

فتق دیسک کمر که در اصطلاح عامیانه به عنوان دیسک کمر شناخته می شود، به مشکلی اشاره دارد که در آن یکی از بالشتک ها بین مهره های ستون فقرات بیرون زده است. متاسفانه امروزه به دلیل وجود بی تحرکی در سبک زندگی بسیاری از افراد، به فتق دیسک بین مهره ای به یک بیماری شایع تبدیل شده دچار می‌شوند. اما پیشرفت‌های پزشکی در چند دهه گذشته توانسته است به بیمارانی که از دردهای مزمن کمر و گردن رنج می‌برند کمک زیادی کند. ما نیز در وب سایت همدرد اول میتوانید دکتر کمر درد خود را به راحتی پیدا کنید و درمان شوید.

متخصص کمر و ستون فقرات

فتق دیسک ستون فقرات

دیسک ستون فقرات دارای یک مرکز ژله مانند نرم و یک لایه بیرونی سخت است. هسته پالپوس دارای یک هسته نرم و یک لایه بیرونی سخت به نام آنولوس است. فشرده سازی یا پارگی دیسک زمانی اتفاق می افتد که بخشی از هسته از طریق پارگی در لایه بیرونی از ناحیه نخاع به بیرون رانده می شود.
فتق دیسک می تواند در هر نقطه از ستون فقرات رخ دهد و اعصاب اطراف را تحریک کند. بسته به اینکه فتق دیسک کجا باشد. درد، بی حسی یا ضعف در بازو یا پا. همچنین بسیاری از افراد مبتلا به دیسک کمر هیچ علامتی ندارند.

دیسک کمر روی اعصاب نخاعی فشار می آورد و باعث درد در پاها می شود. حدود ۱ تا ۲ درصد از همه افراد بین ۳۰ تا ۵۰ سال دچار بیماری به نام سیاتیک می شوند.

۸۰ تا ۹۰ درصد بیماران مبتلا به فتق دیسک بدون جراحی بهبود می یابند پزشکان معمولا درمان غیر جراحی را در چند هفته اول توصیه می کنند اگر درد پس از درمان ادامه یابد و زندگی روزمره بیمار را تحت تاثیر قرار دهد. ممکن است جراحی توصیه شود.

درمان های غیر جراحی:

پزشک ممکن است در مرحله ی اول برای درمان مشکلات دیسک کمر و درد ناشی از فتق دیسک، روش‌های غیر جراحی از جمله استراحت کوتاه مدت، استفاده از داروهای ضد التهابی برای کاهش تورم، استفاده از داروهای ضد درد برای کنترل درد، فیزیوتراپی، ورزش درمانی یا تزریق استروئید اپیدورال را تجویز کند.

اگر به شما گفته شود استراحت کنید؛ حتماً دستورالعمل های پزشک خود را در مورد مدت زمان ماندن در رختخواب دنبال کنید. استراحت بیش از حد نیز می تواند باعث سفتی مفاصل و ضعف عضلانی شود. این موارد انجام کارهای روزانه را دشوار می کند. علاوه بر این، یک پزشک کمر و گردن نحوه کاهش کمردرد را با کمک متخصصان پزشکی به شما آموزش می دهد.

کمر درد

درمان دارویی:

داروهایی که برای کنترل درد استفاده می شوند، مسکن نامیده می شوند. اکثر کمردردها را می توان با داروهای بدون نسخه مانند آسپرین، ایبوپروفن، ناپروکسن یا استامینوفن درمان کرد. اگر درد مداوم و شدید را تجربه کنید، پزشک ممکن است برای مدت کوتاهی دارو های مخدر تجویز کند. گاهی اوقات، اما نه بیشتر اوقات، پزشک شل کننده های عضلانی را تجویز می کند. با این حال، شما فقط باید داروهایی را مصرف کنید که ضروری هستند و توسط پزشک کمردرد شما تجویز شده است. زیرا مصرف بیشتر این داروها به بهبودی سریع‌تر شما کمک نمی‌کند. و همچنین می تواند باعث عوارض جانبی ناخواسته مانند یبوست، خواب آلودگی و اعتیاد شود. تمام داروها باید دقیقاً طبق دستور مصرف شوند. در مورد داروهایی که مصرف می کنید، از جمله داروهای بدون نسخه و مکمل ها، با پزشک خود صحبت کنید. پزشک خود را در وب سایت همدرد اول پیدا کنید و درمان را خیلی سریع شروع کنید.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 1, میانگین امتیاز: 1,00 از 5)
Loading...

ارسال دیدگاه شما

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.