پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

ثبت نام وام‌ دانشجویی و ودیعه مسکن برای دانشجویان متاهل و مجرد

آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ۱۵ بهمن

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: ثبت‌نام وام‌های نیمسال دوم از ۱۵ بهمن آغاز می‌شود.

گنجی گفت: دانشجویانی که تا ۱۶ آذر برای وام دانشجویی نام نویسی کردند، درصورتی که واجد شرایط بودند همه بدون استثناء وام‌های خود را دریافت کردند، در واقع بیش از ۹۰ درصد وام متقاضیان پرداخت شده است.

وی افزود: ۵۵۰ میلیارد تومان وام تحصیلی، شهریه، ضروری و ودیعه مسکن به دانشجویان در نیم سال اول تحصیلی پرداخت شده است.

گنجی اضافه کرد: در نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، ۸۹ میلیارد تومان وام تحصیلی به ۴۰ هزار و ۷۱۹ نفر و در نیم سال دوم ۹۱ میلیارد تومان به ۴۱ هزار و ۱۲۲ نفر وام تحصیلی پرداخت شد که امسال این رقم افزایش یافت.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان با بیان اینکه ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه برای پرداخت وام‌های دانشجویی در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ اختصاص یافت، گفت: در نیم سال اول سال تحصیلی امسال، ۵۵۰ میلیارد تومان وام‌های شهریه، تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری پرداخت شد که از این مبلغ ۲۵۱ میلیارد تومان آن وام تحصیلی به ۶۴ هزار و ۴۱۲ نفر دانشجو متقاضی پرداخت شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان بیان کرد: سازمان برنامه و بودجه هنوز  ۱۰ درصد بودجه صندوق رفاه که قرار بود در آذر ماه پرداخت کند را پرداخت نکرده  به همین دلیل پرداخت وام شهریه تحصیلی را نگه داشتیم تا به محض پرداخت این سازمان به حساب دانشگاه واریز کنیم.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان همچنین درمورد نام نویسی برای دریافت وام دانشجویی در نیم سال دوم تحصیلی گفت: سعی ما بر این است که اگر ثبت نام دانشجویان دانشگاه‌ها برای ترم جدید تا ۱۵ بهمن  انجام شود، از همان روز نام نویسی درخواست وام را آغاز کنیم.


زمان بازپرداخت اقساط وام دانشجویی کاهش یافت

(۱۴۰۱/۰۹//۰۹) رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: بر اساس هفتمین مصوبه شصت و سومین نشست هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان در شهریور ماه سال‌جاری، در هیأت رئیسه صندوق رفاه دانشجویان در راستای اجرای سیاست تشویقی صندوق به منظور رعایت حال دانش آموختگانی که دارای اقساط معوق هستند، ۲ طرح مصوب شد.

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود گنجی درباره مصوبه‌های هیئت‌امنا گفت: در طرح اول موافقت شد کل کارمزد متعلقه به وام های دریافتی دانشجویانِ کلیه مقاطع تحصیلی که در طول دوره اجرای طرح تا تاریخ ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۱ نسبت به واریز یکجای بدهی خود اقدام نمایند، بخشوده شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در ادامه گفت: همچنین در طرح دیگری این امکان فراهم شد تا دانشجویان و دانش آموختگان دوره دکتری تخصصی ناپیوسته که ورودی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۶_۱۳۹۵ بوده و در موعد مقرر نسبت به تعیین وضعیت بدهی خود اقدام نکرده‌اند و صندوق رفاه دانشجویان برای آنها دفترچه اقساط ۳۶ ماهه صادر کرده است، در صورتی که قسط اول دفترچه اقساط مذکور را در طول دوره اجرای طرح پرداخت‌کنند، امکان بازتقسیط بدهی آنها به صورت بلندمدت با رعایت حداقل مبلغ اقساط ماهیانه مطابق مقررات صندوق رفاه دانشجویان امکان‌پذیر خواهد بود.

وی افزود: قسط اول دفترچه بازپرداخت اقساط شامل بدهی‌های نقدی پرداز، شامل وام مسکن، اجاره بهای خوابگاه و ۱۰ درصد از مانده بدهی وام های دریافتی است و مبلغ اقساط ماهیانه مطابق مقررات صندوق رفاه دانشجویان حداقل مبلغ ۲ میلیون ریال است.


وام دانشجویی به این افراد تعلق نمی گیرد

معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: براساس آیین نامه صندوق، دانشجویان شاغل مشمول دریافت وام دانشجویی نمی‌شوند تنها وامی که به این دانشجویان تعلق می‌گیرد، وام شهریه است.
مهر: وی ادامه داد: بر اساس آئین نامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، دانشجویان غیر شاغل می‌توانند از انواع وام‌های صندوق بر اساس مقررات اعلام شده استفاده کنند و دانشجوهای شاغل حائز شرایط دریافت وام از صندوق وزارت علوم نیستند. دانشجویان شاغل فقط امکان استفاده از وام شهریه را دارند، دانشجویی که بیمه پرداز باشد از نظر صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، شاغل محسوب می‌شود.

معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: شرایط دریافت این وام به این صورت است که اگر منابع برای دریافت وام شهریه موجود باشد و منابع بیشتر از درخواست دانشجوهای غیر شاغل باشد پس از ارائه وام شهریه به دانشجویان غیر شاغل، منابع مازاد باقی مانده به پرداخت وام شهریه دانشجوهای شاغل اختصاص می‌یابد.

وی ادامه داد: با توجه به شروع سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ ثبت نام وام‌های دانشجویی (تحصیلی، شهریه، مسکن متأهلی) از ۲۱ مهرماه در پورتال صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir آغاز شده و تا ۱۶ آذر ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت. همچنین ثبت تقاضای وام ضروری نیز از روز شنبه ۲۱ مهرماه آغاز شده و تا ۱۶ آذر ماه ادامه خواهد داشت.


شرایط بازپرداخت وام دانشجویی اعلام شد

وزارت علوم نحوه بازپرداخت وام‌های تحصیلی، ویژه دکتری، ضروری، شهریه توسط صندوق رفاه را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری تصویر زندگی به نقل از خبرنگار مهر شرایط بازپرداخت وام‌های دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام شد.

براساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان شرایط بازپرداخت وام‌های دانشجویی به شرح زیر است:

۱. پایان دوره دریافت وام دانشجویان در مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته ۴ نیمسال و دکتری ناپیوسته ۸ نیمسال است.
۲. پایان دوره دریافت وام دانشجویانی که مطابق قوانین در اولین نیمسال اضافی وام دریافت کرده‌اند، یک نیمسال تحصیلی اضافه می‌گردد.
۳. باز پرداخت وام تحصیلی، ویژه دکتری، ضروری، شهریه: دانشجو ملزم می‌باشد حداکثر ۹ ماه پس از پایان دوره دریافت وام (کارشناسی‌ارشد ترم ۴ و دکتری ترم ۸) با مراجعه به امور دانشجویی و پرداخت ۱۰ درصد مجموع وام‌ها، نسبت به تقسیط آن اقدام نماید.
۴. باز پرداخت وام مسکن حداکثر ۹ ماه پس از پایان دوره دریافت وام (کارشناسی‌ارشد ترم ۴ و دکتری ترم ۸) به صورت یکجا و قبل از صدور دفترچه قسط سایر وام‌ها می‌باشد.
۵. آن دسته از دانشجویان و دانش‌آموختگانی که در زمان مقرر نسبت به تعیین وضعیت بدهی خود و دریافت دفترچه اقساط اقدام ننمایند، مجموع بدهی آنان به دین حال تبدیل شده و دانشجو ملزم به پرداخت یکجای کل بدهی خود می‌باشد.
۶. از کلیه وام‌ها از زمان دریافت وام تا شروع اولین سررسید بازپرداخت، ۴ درصد کارمزد به صورت روز شمار از وام‌های دانشجویی اخذ می‌گردد.
۷. حداقل مبلغ قسط دویست‌هزار تومان می‌باشد که این مبلغ می‌تواند هر سال با تشخیص رئیس صندوق افزایش یابد.
۸. مدت بازپرداخت، متناسب با میزان باقی‌مانده بدهی حداکثر تا ۵ سال (۶۰ قسط) می‌باشد.
۹. بهره‌مندان از وام‌های دانشجویی صندوق در صورتی که یک یا بیش از یک قسط معوق داشته باشند و یا در زمان تعیین شده نسبت به تعیین وضعیت بدهی و اخذ دفترچه اقساط اقدام ننمایند در فهرست بدهکاران بانک مرکزی قرار خواهند گرفت.
۱۰. در صورتی که بیش از ده قسط متوالی در پرداخت اقساط تأخیر ایجاد شود، کل بدهی (اعم از اصل، کارمزد و خسارات متعلقه) به دین حال تبدیل شده و باید به صورت یکجا در یک مرحله پرداخت گردد.
۱۱. صدور هرگونه تأییدیه و جواب استعلام‌های سازمان‌ها و گواهی فراغت از تحصیل با احراز عدم وجود اقساط معوق و بدهی صادر خواهد شد.
۱۲. تسلیم اصل مدرک تحصیلی (نه گواهی موقت) و ریز نمرات، بعد از پرداخت کل بدهی و انجام تعهدات قانونی دیگر امکان‌پذیر می‌باشد.
۱۳. دانشجویانی که بر اساس مقررات تحصیلی در مقطع تحصیلی پذیرش‌شده امکان ادامه تحصیل را نداشته باشند (انصراف و اخراج)، ملزم به تسویه کل بدهی به صورت یکجا به صندوق می‌باشند.
۱۴. دانش‌آموختگان فاقد بضاعت مالی که بدهی آنان به دین حال تبدیل شده است در صورت ارائه دلایل، مدارک و مستندات کافی مبنی بر عدم بضاعت مالی، به تشخیص رئیس صندوق مجموع بدهی آنان (اعم از اصل، کارمزد و خسارات متعلقه) حداکثر تا ۳۶ قسط متناسب با میزان بدهی قابل تقسیط مجدد است.
۱۵. در صورت قبولی دانش‌آموخته در مقطع بالاتر با توجه به شرایط دانشجو (مطابق ص ۱۵ آئین‌نامه) پرداخت اقساط و بدهی دفترچه تغییر خواهد کرد.
۱۶. جهت اطلاع از سایر شرایط خاص و ویژه بازپرداخت وام‌های دانشجویی می‌توانید به صفحات ۱۵ تا ۱۸ آئین‌نامه (آئین‌نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی) مراجعه نمائید.


مبالغ جدید و زمان پرداخت وام‌های دانشجویی سال ۱۴۰۱

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بخشنامه جدول زمانبندی اعطای وام‌های دانشجویی به همراه جدول مبالغ جدید وام‌های دانشجویی در نیم سال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را به روسای دانشگاه ها ابلاغ کرد.

مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم جدول زمانبندی اعطای وام‌های دانشجویی در نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به همراه جدول مبالغ جدید وام‌های دانشجویی خواهشمند است به منظور تسریع در را به رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ابلاغ کرد. بر اساس این ابلاغیه ثبت اطلاعات متقاضیان و ارسال لیست‌های وام در بازه زمانی تعیین شده اقدام لازم مبذول گردد:

سامانه دانشجویی (پورتال صندوق) از روز پنجشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۱ تا روز چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ برای ثبت تقاضای وام‌های تحصیلی، شهریه و مسکن متاهلی دانشجویان و از روز شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱ تا روز چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ برای ثبت تقاضای وام ضروری فعال خواهد بود. لذا ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه مذکور بر اساس جدول زمانبندی اقدام کنند.

کاربران دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از روز شنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۱ تا روز جمعه ۲۵ آذر ۱۴۰۱ می‌توانند نسبت به بررسی و تأیید درخواست‌های وام و ارسال لیست به صندوق در سامانه فاز ۲ اقدام نمایند.
برای جلوگیری از برگشت وام، هنگام تأیید لیست و ارسال به صندوق نسبت به فعال و به روز بودن شماره حساب دانشجویان و شماره شبای دانشگاه‌ها (به ویژه مؤسسات غیرانتفاعی- غیردولتی، ترجیحًا در بانک مورد تعهد با صندوق) اطمینان حاصل نمایند.

نظر به اینکه صرفًا دانشجویانی که اطلاعات هویتی و تحصیلی آنها به سامانه تبادل اطلاعات آموزشی وزارت عتف (GSB)ارسال شده باشد می‌توانند نسبت به تشکیل پرونده و ثبت تقاضای وام اقدام نمایند، ضروری است دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با قید فوریت نسبت به تبادل و بروز ر سانی مستمر اطلاعات آموزشی دانشجویان در درگاه تبادل اطلاعات وزارت متبوع به صورت برخط اقدام نمایند.

دانشجویان ورودی جدید و ورودی سال‌های گذشته که برای اولین بار اقدام به ایجاد پرونده یا ثبت مقطع جدید در پورتال دانشجویی می‌نمایند، صرفًا با ارائه نسخه جدید سند تعهد امکان دریافت وام را خواهند داشت.

در زمان ثبت اطلاعات سند تعهد در پرونده دانشجویان ضروری است مشخصات ضامن یا ضامنین از طریق وب سرویس سازمان ثبت احوال (توسط کاربران دانشگاه‌ها) استعلام و تائید شود.

به دلیل تداوم شرایط اقتصادی و اجتماعی ناشی از شیوع بیماری کرونا در کشور، اخذ گواهی کسر از حقوق از متقاضیان وام‌های دانشجویی در نیمسال تحصیلی جاری الزامی نمی‌باشد.

نظر به اینکه از سال تحصیلی جدید وام ویژه دکتری نیز در قالب وام تحصیلی مقطع دکتری (به صورت ۶ ماهه) اعمال و اعتبار آن نیز در سر جمع اعتبار وام تحصیلی در نظر گرفته شده، شایسته است اطلاع رسانی و تمهیدات لازم برای پرداخت وام مذکور به دانشجویان شاغل به تحصیل متقاضی واجد شرایط مقطع دکتری در چارچوب ظوابط مربوطه در اولویت قرار گیرد.

در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پرداخت وام تحصیلی دانشجویان متأهل به میزان دو برابر دانشجویان مجرد خواهد بود. با توجه به جایگزینی وام ضروری رویداد «خرید لوازم کمک آموزشی» به جای رویداد «به تشخیص ریاست صندوق»، دانشجویانی که قبلاً از وام ضروری رویداد تشخیص ریاست صندوق بهره مند شده‌اند امکان استفاده از وام رویداد خرید لوازم کمک آموزشی را ندارند.

پرداخت وام شهریه به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور که اسامی آنان از سوی این دو نهاد معرفی شده و قبًلا در سامانه بارگذاری گردیده است، پس از انتخاب گزینه «شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی» در پورتال دانشجویی و ثبت درخواست وام توسط دانشجو انجام می‌شود. از این رو کارشناسان دانشگاه می‌بایست ضمن الصاق صورتحساب مالی نیمسال جاری دانشجو در پرونده فاز ۲ وی، نسبت به ثبت کل مبلغ شهریه در سامانه اقدام نمایند تا پس از کسر سهم پرداختی نهادهای حمایتی از کل شهریه دانشجو، مبلغ وام مازاد شهریه توسط سامانه محاسبه و اعمال گردد. شایان ذکر است: الف) عدم ثبت درخواست این وام به منزله انصراف از دریافت وام مازاد شهریه می‌باشد. ب) پس از ثبت درخواست این وام، امکان استفاده از وام شهریه صندوق و یا بانک در این نیمسال وجود نخواهد داشت. ج) دانشجویان تحت پوشش متقاضی وام مذکور نیاز به ارائه معرفی نامه به دانشگاه ندارند.

توزیع اعتبار در نیمسال جاری برای وام‌های تحصیلی، شهریه و ضروری به صورت غیرمتمرکز بوده و به هر دانشگاه به صورت مجزا تخصیص داده می‌شود و صرفًا اعتبار وام مسکن متأهلی به صورت متمرکز پیش بینی شده است. لذا شایسته است با رعایت ضوابط و مقررات در چارچوب اعتبارات ابلاغی با در نظر داشت محدودیت‌های اعتبارات، برنامه ریزی لازم برای اعطای وام به دانشجویان مستعد کم بضاعت در اولویت قرار گیرد.

به منظور تسریع در روند پرداخت لیست‌های وام، شایسته است نسبت به ارسال کمترین تعداد لیست با بیشترین تعداد متقاضیان اقدام گردد. بدیهی است لیست‌های ارسالی به ترتیب زمان ارسال به صندوق در اولویت پرداخت خواهد بود.


رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اعلام مبلغ نرخ اجاره بهای خوابگاه ها، غذا و انواع وام های دانشجویی در سال تحصیلی جدید گفت: وام‌های تحصیلی با توجه به حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برای دانشجویان متأهل دو برابر می شود.

اعطای وام به همه دانشجویان واجد شرایط

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، مسعود گنجی در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور با تشریح عملکرد این صندوق گفت: یکی از معضلات بزرگ وام های دانشجویی کم بودن آن است که  دانشجویان خیلی مواقع پیگیر این وام ها نمی شوند.

وی از اعطای وام به همه دانشجویان واجد شرایط خبر داد و گفت: هر کسی درخواست وام کرده بود سعی کردیم جواب دهیم و امروز به هیچ دانشگاهی ریالی بابت شهریه دانشجویان بدهی نداریم و همه را پرداخت کرده ایم.

گنجی در ادامه درباره نوع و مبلغ وام‌های دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ گفت: مبلغ وام تحصیلی دانشجویان مقطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان به ۲ میلیون و نیم، وام تحصیلی دانشجویان کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته، دکترای حرفه‌ای از دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به ۳ میلیون تومان و وام تحصیلی دکترای تخصصی پیوسته و ناپیوسته از ۶ میلیون تومان به ۶ میلیون و نیم افزایش یافته است.

وی افزود: وام‌های تحصیلی با توجه به وام حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برای دانشجویان متأهل دو برابر می شود. یک دانشجوی دکتری پیوسته و ناپیوسته که سال گذشته ۶ میلیون تومان وام تحصیلی دریافت می‌کرد، اگر امسال متأهل باشد ۱۳ میلیون تومان وام تحصیلی دریافت خواهد کرد.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم درباره پرداخت این وام به زوج های دانشجو گفت: این وام تحصیلی فقط به یک نفر تعلق خواهد گرفت. البته اگر زوجین هر دو دانشجو باشند هر دو می‌توانند از وام شهریه ۶ میلیون و نیمی استفاده کنند.

وام ودیعه مسکن دانشجویان متاهل

وی در ادامه درباره وام ودیعه مسکن گفت: وام ودیعه مسکن متاهلی در شهر تهران از ۳۲ میلیون و نیم به ۳۵ میلیون تومان، در کلان شهرها از ۲۶ میلیون تومان به ۳۰ میلیون تومان و در سایر شهرها از ۱۹ و نیم میلیون تومان به ۲۵ میلیون تومان افزایش یافت که کلان شهرها مشهد، تبریز، کرج، اصفهان، کرمانشاه، شیراز، قم و اهواز هستند.

وام ودیعه مسکن دانشجویان مجرد

گنجی گفت: مبلغ وام تحصیلی دانشجویان متاهل دوبرابر وام دانشجویان مجرد خواهد بود و وام ودیعه مسکن مجردی ۳، ۴ و ۵ میلیون است و آن را ۲۰ درصد وام متاهلی قرار دادیم. در واقع یک میلیون به وام مسکن مجردی اضافه می شود، یعنی برای شهرهای کوچک سه میلیون تومان، برای هشت کلانشهر پنج میلیون تومان و برای تهران ۶ میلیون تومان می شود.

افزایش مبلغ وام شهریه دانشجویان

رییس صندوق رفاه دانشجویان درباره وام شهریه برای دانشجویان شهریه پرداز افزود: وام شهریه برای دانشجویان مقطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به یک میلیون و نیم، برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته، دکترای حرفه‌ای از دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به سه میلیون تومان و برای دانشجویان دکترای تخصصی پیوسته و ناپیوسته از ۶ میلیون و نیم به همان ۶ میلیون و نیم افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد درخواست کرده ایم که اگر آن را در اختیار صندوق قرار دهند، ودیعه مسکن را براساس ماده ۸ در اختیار دانشجویان قرار خواهیم داد.

گنجی در باره وام بند ج تبصره ۹ قانون بودجه‌ای کشور ویژه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: امسال مجلس با صندوق بسیار همراه بود و ۲۰۰ میلیارد تومان برای بند مذکور پیش بینی کردند.

وام تغذیه دانشجویان

رییس صندوق رفاه دانشجویان درباره وام تغذیه گفت: بند ت ماده ۶۵ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور، ۶ سال است اجرا نشده است که اگر اجرایی می‌شد، خیلی از دغدغه‌های دانشگاه‌ها درباره تغذیه رفع شده بود. امید است این بند از امسال اجرا شود. می‌توانیم مبلغی از این هزینه تغذیه را به عنوان وام در اختیار دانشجویان قرار دهیم که هیچ مشکلی برای اجرای آن نداریم که به محض توافق با سازمان برنامه بودجه اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از وام‌ها، وام ضروری بود که مقادیر متفاوتی داشت و مبلغ آن به  ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار افزایش یافت. وام زیارت عتبات عالیات فعلا تصویب نشده است.

نرخ جدید تغذیه دانشجو و اجاره بهای خوابگاه ها

گنجی درباره نرخ جدید تغذیه دانشجویی در سال تحصیلی جدید گفت: نرخ صبحانه ۳ هزار تومان، نرخ شام ۴ هزار تومان و نرخ ناهار ۶ هزار تومان تعیین شد.

رییس صندوق رفاه دانشجویان درباره نرخ اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی در سال تحصیلی جدید گفت: بیشترین نرخ اجاره بها ۱۳۰ هزار تومان بود که در سال تحصیلی جدید به ۱۶۳ هزار تومان افزایش یافت و کمترین آن نیز ۶۷ هزار تومان است که نسبت به سال تحصیلی قبل ۲۵ درصد افزایش یافته که مبالغ اعلام شده ماهانه است.

وی در ادامه در مورد تامین و تجهیز دانشگاه ها گفت: این موارد از محل اجاره بهای خوابگاه هایی است که از دانشجویان گرفته می شود و به حساب صندوق واریز می شود و دولت بودجه ای را از این بابت به صندوق پرداخت نمی کند. صندوق به هیچ وجه برای خرید یا ساخت ساختمان از نظر قانونی نمی تواند کمکی کند.

گنجی افزود: جزء بند ت تبصره ۵، دو هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای خرید، تکمیل و احداث خوابگاههای متاهلی در نظر گرفته شده است که سازمان برنامه و بودجه باید در این زمینه پیگیر شود.

رییس صندوق رفاه دانشجویان در ادامه از استقرار و سامانه یکپارچه برای رفاهیات دانشجویان از مهر ماه خبر داد و افزود: یکی از معضلات ما تعداد سامانه های گوناگون رفاهی دانشجویان بود که تا الان حدود ۳۰ سامانه گوناگون برای رفاهی دانشجویان داشتیم که همه آنها را به یک سامانه تبدیل کردیم.

به گزارش ایرنا، اجلاس رؤسای دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری سراسر کشور با موضوع بازگشایی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی؛ لوازم، راهکارها، پیامدها از روز پنجشنبه (۱۰ شهریور) با حضور وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران آغاز شد.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 3, میانگین امتیاز: 5,00 از 5)
Loading...