سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی (ارتش و سپاه)

پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی

این خبر به شما آموزش می‌دهیم که چطور با کد ملی استعلام و پیگیری کارت ایثارگری را انجام دهید. همچنین، مراحل درخواست کارت ایثارگری توضیح داده شده است.
سوابق تمام رزمندگانی که در مدت هشت سال جنگ ایران و عراق در جبهه‌های جنگ حضور داشته‌اند در ارگان‌هایی مانند ارتش یا سپاه پاسداران ثبت شده و موجود است. رزمندگان برای اطلاع یافتن از این سوابق و همچنین برای استعلام و پیگیری کارت ایثارگری خود می‌توانند با مراجعه حضوری یا آنلاین به این ارگان‌ها یا سامانه‌های اینترنتی آن‌ها به این سوابق دست پیدا کنند یا برای دریافت کارت ایثارگری درخواست دهند.

آیا پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی ممکن است؟

برای استعلام و پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی خود می‌توانید هم به شکل حضوری و هم غیر حضوری اقدام کنید. با زومیت همراه باشید تا روش غیرحضوری استعلام و پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی را با هم مرور کنیم. برای استعلام و پیگیری این کارت باید به ارگانی که در زمان جنگ عضو آن بوده‌اید، یعنی ارتش یا سپاه، به‌صورت حضوری یا آنلاین مراجعه کنید. هر یک از این ارگان‌ها سامانه مختص خود را داشته و مراحل استعلام و پیگیری در آن‌‌ها نیز متفاوت است. در ادامه این مطلب فرایند استعلام و پیگیری کارت ایثارگری در هر یک از سامانه‌های مذکور توضیح داده شده است.

نحوه استعلام کارت ایثارگری سپاه

تمام رزمندگانی که از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مناطق عملیاتی حضور داشته‌اند می‌توانند کارت ایثارگری سپاه را دریافت کنند. برای این کار متقاضیان باید به سایت بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه کنند و با طی کردن چند مرحله استعلام گرفته و برای دریافت کارتشان درخواست دهند. در ادامه مراحل استعلام و درخواست صدور کارت گام به گام توضیح داده شده است:

در گام نخست به سایت بنیاد شهید و امور ایثارگران، به آدرس اینترنتی isaarit.isaar.ir مراجعه کنید.

در صفحه‌ای که برای شما نمایش داده می‌شود مجموعه‌ای از خدمات الکترونیکی ارائه‌شده توسط بنیاد شهید وجود دارد. در بخش خدمات الکترونیکی ایثارگران و کارمندان گزینه «درخواست صدور کارت» را انتخاب کرده و روی آن کلیک کنید.

صدور کارت ایثارگری سپاه

در مرحله بعد و در صفحه جدیدی که می‌بینید با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور خود وارد سیستم شوید. در صورتی که نام کاربری و کلمه عبور ندارید برای گرفتن آن باید به نزدیک‌ترین شعبه بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه کنید.

پس از ورود به سایت، اطلاعات خواسته‌شده را، که شامل مشخصات فردی متقاضی است، تکمیل کنید تا درخواست صدور کارت ایثارگری شما ثبت شود.

پیگیری کارت ایثارگری سپاه با کد ملی

پس از ثبت درخواست صدور کارت ایثارگری، ممکن است بخواهید درخواستتان را پیگیری کنید. برای پیگیری دریافت کد ایثارگری باید دوباره به سایت ایثار مراجعه کنید و این بار به جای درخواست صدور کارت، وارد بخش «پیگیری درخواست‌ها» شوید. در این بخش می‌توانید استعلام و پیگیری کارت ایثارگری را با کد ملی خود انجام دهید.

علاوه بر رزمندگان سپاه پاسداران، رزمندگانی که در زمان جنگ ایران و عراق از سوی ارتش به جبهه اعزام شده‌اند نیز می‌توانند برای استعلام و دریافت کارت ایثارگری خود اقدام کنند.

استعلام کارت ایثارگری ارتش با کد ملی

تمام رزمندگانی که توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران حداقل به مدت ۶ ماه به شکل داوطلبانه در بازه زمانی ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ تا ۲۹ مرداد ۱۳۶۷ در مناطق عملیاتی حضور داشته باشند می‌توانند کارت ایثارگری ارتش را دریافت کنند (با توجه به دستورالعمل ستاد کل نیروهای مسلح سه‌چهارم مدت حضور در مناطق عملیاتی کارکنان پایور و وظیفه داوطلبانه محسوب می‌شود).

درخواست صدور کارت ایثارگری، استعلام و پیگیری آن چند مرحله دارد که در ادامه، این مراحل گام به گام توضیح داده شده است.

در گام اول باید به سایت ارتش به نشانی www.aja.ir مراجعه کنید.

در مرحله دوم، در منوی عمودی سمت راست صفحه گزینه «کد رهگیری ایثارگران» را انتخاب کنید. دو گزینه «کد رهگیری پایوران» و «کد رهگیری وظیفه» برای شما نمایش داده خواهد شد. با توجه به شرایطی که دارید یکی از این دو گزینه را انتخاب کرده و روی آن کلیک کنید.

پیگیری کارت ایثارگری ارتش با کد ملی

بسته به انتخاب شما یکی از دو صفحه زیر برای شما باز خواهد شد. با وارد کردن کد ملی می‌توانید مراحل را ادامه بدهید و درخواست نمایش کد رهگیری ایثارگری خود را داشته باشید.

صدور کارت ایثارگری ارتش

در صفحات بعدی هم باید اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید تا درخواست شما برای دریافت کارت ایثارگری ثبت شود. در نظر داشته باشید که کد رهگیری ایثارگری اعلام شده تنها برای شرکت در آزمون دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است و برای کسانی صادر می‌شود که کارت ایثار ملی دارند.

 ثبت نام و دریافت کارت ایثار ملی ارتش

اگر کارت ایثار ملی نداشته باشید، برای دریافت آن باید مراحل بیشتری را طی کنید تا سرانجام بتوانید کد رهگیری ایثارگری را از ارتش دریافت کنید. برای این کار نیازمند ارائه مدارک خاصی هستید. این مدارک را باید به نزدیک‌ترین یگان تحویل دهید تا کارت ایثار ملی صادر شود:

  • تکمیل فرم‌های خوداظهاری هشت‌گانه
  • عکس سه در چهار با لباس شخصی (پشت زمینه سفید)
  • کپی صفحه اول و دوم شناسنامه
  • کپی کارت ملی ایثارگر
  • کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی عائله (فرزند – همسر)
  • کپی مدرک مشخص‌کننده آخرین یگان خدمت کارکنان وظیفه (کپی از پشت و رو از کارت پایان خدمت و کارت احتیاط)

همچنین، برای تسهیل فرایند بررسی مدارک متقاضیان در صورت تمایل و کاملا اختیاری می‌توانید مدارک زیر را نیز در اختیار دفاتر مراجعات ایثار قرار دهید:

  • کپی مدرک مشخص‌کننده آخرین یگان خدمت کارکنان پایور
  • کپی سوابق جبهه، سوابق مسئولیت، سوابق حضور در عملیات، سوابق اسارت، سوابق مجروحیت، سایر سوابق ایثارگری، افراد تحت تکفل
  • دو قطعه عکس مستند ایثارگر از دوران دفاع مقدس در مناطق عملیاتی (انفرادی یا دسته جمعی)

لازم به ذکر است که تمام مراحل دریافت کارت ایثار ملی باید به شکل حضوری پیگیری شده و انجام شوند و بعد از گرفتن کارت ایثار ملی، به شکل اینترنتی می‌توانید کد رهگیری ایثارگری برای ثبت نام در کنکور را دریافت کنید.

چه کسانی باید برای استعلام پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی اقدام کنند؟

نکته دیگری که خوب است بدانید درباره مسئله نیاز به استعلام کارت سهمیه ایثارگران در کنکور سراسری دارای دو حالت سهمیه ۲۵ درصدی و سهمیه ۵ درصدی است. سهمیه ۲۵ درصدی ایثارگران شامل همسر و فرزندان شهدا و مفقودالاثرین، آزادگان و همسر و فرزندان آنان، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنها می‌شود. سهمیه ۵ درصدی ایثارگران شامل جانبازان زیر ۲۵ درصد و همسر و فرزندان آنها، همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه است.

تنها کسانی که خواهان استفاده از سهمیه ۵ درصدی ایثارگری هستند باید کد ایثارگری برای ثبت در دفترچه کنکور وارد کنند و نیازمند انجام دادن مراحل ذکر شده در پایین هستند. داوطلبان مشمول استفاده از سهمیه ۲۵ درصدی برای استفاده از سهمیه ایثارگران تنها باید در زمان ثبت نام به گذاشتن تیک در مقابل سهمیه ایثارگران در سامانه اقدام کنند.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 120, میانگین امتیاز: 4,10 از 5)
Loading...