پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

جایگاه چوب ترمو در صنعت و تجارت

انجمن بین المللی چوب ترمو (ITWA) در سال ۲۰۰۰ تاسیس شد. این انجمن اهدافی را دنبال می نماید که شامل موارد زیر می شود:

  • افزایش دانش مرتبط با فرآوری اصلاح حرارتی چوب
  • ارتقا شرایطی که چوب ترمو در آن تولید می شود

ارتقا شرایطی که ترموود تحت آن شرایط تولید می شود و از طریق هماهنگی پروسه مورد استفاده قرار می گیرد.

بیش از ۸۰ درصد از مصرف چوب ترمو در موارد زیر می باشد:

  • نمای ساختمان
  • دکینگ فضای باز
  • دیوارهای داخلی
  • پنل های سقف
  • پوشش کف

در ۲۰سال گذشته یافته هایی توسط محققین به دست آمده است که یکی از آنها بررسی پروژه ی ساختمان دفتر مرکزی McDonalds در هلسینکی می باشد که در سال ۱۹۹۷ ساخته شده است و در سال ۲۰۰۷ از این پروژه عکس برداری شده است. در این پروژه از چوب ترمو (تحت دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد) مورد استفاده قرار گرفته شده است به طوری که کاربرد این متریال در ساختمان منجر به دوام و استقامت بالا، جلوگیری از پوسیدگی و شرایط مناسب شده است.

 

 

از دیگر پروژه هایی که می توان به آن اشاره نمود ساختمان یک مدرسه در انگلستان می باشد.

این ساختمان در سال ۲۰۰۴ به اتمام رسیده است جزئیات این بنا را می توان این گونه توصیف نمود : هیچ نوع پیش آمدگی در نمای این ساختمان وجود ندارد، بخش پایینی نما از آجر استفاده شده است. اولین پروفیل چوب ترمو ۲.۵ متر از زمین فاصله دارد و بین هر پروفیل نما ۱۰ میلی متر فاصله وجود دارد.

 

 

چوب ترمو بر روی نما با پیچ های استینلس استیل نصب شده است. چوب ترمو در این ساختمان با توجه به گذشت زمان و قرارگیری در معرض نور مستقیم آفتاب کمی به رنگ طوسی نقره ای درآمده است که این تغییر رنگ در تمامی بخش های نما به طور یک دست و هماهنگ دیده می شود و این مسئله امری طبیعی است تنها در بخش هایی که سایبان وجود داشته است چوب ترمو به صورت رنگ اولیه تغییر نکرده است. هیچ گونه علامتی از پوسیدگی بر روی چوب نما و همچنین هیچ گونه باد کردگی و یا پیچ خوردن و تاب برداشتن نیز وجود ندارد. در بخشی که نزدیک به زمین می باشد و آب به آن ریخته می شود مقداری جلبک بر روی چوب تشکیل شده است اما هیچ گونه آسیبی به چوب ترمو وارد نکرده است.

 

 

نتایجی که محققین در مدت زمان ۱۲ سال به آن رسیده اند با استفاده از نمودار به شرح زیر می باشد. ثبات ابعادی چوب ترمو در طول ۴۸ ماه در دو حالت با پوشش نهایی (coating) و بدون پوشش نهایی در نمودار زیر نشان داده شده است.

 

 

در مورد استفاده از ترمووود در کف باید اذعان داشت که کاربرد این متریال به عنوان پوشش کف دارای مزایای بسیاری می باشد. بر اساس نتایج و تحقیقات انجام گرفته در مدت زمان ۱۲ سال تحقیقات نشان داده شده است که چوب ترمو برای محیط زندگی، چوب بسیار مناسبی می باشد زیرا از گرمی مطلوبی برخوردار است و هیچ گونه گاز مضری از خود متساطع نخواهد کرد و در ضمن از زیبایی منحصر به فردی برخوردار می باشد.

از دیگر ویژگی های چوب ترمو دوام بالا، استقامت بیولوژیکی و خاصیت عایق پذیری بسیار مطلوب می باشد. چوب ترمو قابل کاربرد در زمینه های مختلف از قبیل درب، پنجره، نما، پوشش کف و همچنین ساخت مبلمان و المان های شهری می باشد.  استفاده از چوب ترمو در بسیاری از مصارف امکان پذیر می باشد. ترمووود برای کاربردهایی از قبیل نما، سونا، دکینگ و ساخت مبلمان و هزاران کاربرد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

مجموعه ی پارس آرای کوهستان با بیش از یک دهه سابقه در زمینه ی چوب های تخصصی ساختمان با بهره گیری از مدیران توانمند و نیروهای متخصص در تامین چوب های طبیعی با انواع فرآوری های به روز دنیا، طراحی، نصب و اجرا توانسته است گامی موثر در صنعت چوب طبیعی ایران بردارد.

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 2, میانگین امتیاز: 4,50 از 5)
Loading...

ارسال دیدگاه شما

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.