- تاریخ انتشار: 02:27 - ۱۴۰۱/۰۷/۰۶
- دسته : اخبار اقتصادی
- کد خبر : 237275
- خبرنگار : مهناز محمدی
سلیمی رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از پرداخت وام قرضالحسنه به بیماران نیازمند تا سقف ۵۰ میلیون تومان با اقساط ۳۶ ماه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تصویر زندگی، وحید سلیمی در گفتگو با تسنیم با اشاره به برنامهریزی جمعیت هلال احمر جهت پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به بیماران نیازمند، مسری و صعبالعلاج اظهار کرد: قرار است در قالب اعطای تسهیلات قرضالحسنه به این بیماران تا سقف ۵۰ میلیون تومان وام قرضالحسنه پرداخت شود.
برای دریافت وام بیماران خاص به کجا مراجعه کنیم؟
وی تصریح کرد: افراد متقاضی میتوانند به شعب جمعیت هلال احمر در سطح استانها مراجعه و درخواست دریافت تسهیلات قرضالحسنه را ارائه کنند.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در ارتباط با شرایط و نحوه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به بیماران نیازمند خاطرنشان کرد: این افراد ابتدا باید به پزشک معتمد جمعیت هلال احمر مراجعه و مدارک خود را ارائه کنند و پس از تایید مدارک توسط پزشک معتمد و احراز آن، مدارک به کمیتهای که در نظر گرفته شده ارسال میشود که در این کمیته مدارک بررسی میشود.
برای دریافت وام بیماران نیازمند چه مدارکی لازم است؟
سلیمی گفت: ارائه صورتحساب پرداخت شده از سوی بیمار در بیمارستان، ارائه گواهی پزشک دال بر بیماری و ارائه مدارک شناسایی معتبر از مواردی است که باید از سوی متقاضیان به کمیته ارائه شود و تمام این مدارک در کمیته مورد بررسی قرار میگیرد به طوری که ترکیب این کمیته شامل مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان، معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان، خزانهدار، معاون توانبخشی و حراست جمعیت در استان است.
وی با بیان اینکه امسال ۱۰۰ میلیارد تومان از سوی بانک مهر ایران برای اعطای وام قرضالحسنه به بیماران نیازمند صعبالعلاج و مسری درنظر گرفته شده است، افزود: در تلاش هستیم که به همین میزان نیز تسهیلات در بانک رسالت فراهم کنیم تا در اختیار بیماران قرار بگیرد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر همچنین در ارتباط با بازه زمانی پرداخت وام به بیماران نیازمند تصریح کرد: بررسی مدارک در کمیته مورد نظر کمتر از یک ماه انجام میشود و پس از احراز هویت بیمار معرفینامهای در اختیار فرد قرار گرفته و میتواند به بانک عامل جهت دریافت وام مراجعه کند.
سود و اقساط وام بیماران خاص چقدر است؟
سلیمی در ارتباط با نحوه بازپرداخت تسهیلات قرضالحسنه به بیماران نیازمند نیز گفت: کارمزد این تسهیلات ۴ درصد و ۳۶ ماهه در نظر گرفته شده است.
این داستان فاکتور پرداختی به بیمارستان دیگه چه قانونی هست. خب مدرک از تحت پوشش بودن بهزیستی و تایید پزشک بالاتر میخواین که باز فاکتور بیمارستان میخواین خب اگه کسی داشته باشه مبلغ بیمارستان رو بده که نیازی به وام نداره. طرف میاد ثبت نام کنه بعد بره دنبال درمان. شما اول فاکتور میخواین. لعنت به کسایی که همچین قانون هایی میزارن که همیشه یه سنگ جلوی معلول بندازن نتونه همه مراحل رو بره. یه قانون میزارن هزار تا عیب و ایراد داره. جمع کنین این مسخره بازی تون رو. گل بگیرن سر در اون بهزیستی رو .
لعنت بهتون من الان ۹ ساله سکته مغزی کردم و تحت پوشش بهزیستی هستم. سال ۹۴ با یه بچه دختر بهم ۶۰ هزار تومن مستمری میدادن، تازه بعد ۸ سال شده ۷۰۰ هزار تومن، این مستمری حتی پول دوا دکترم هم نمیشه همش بدبختی و گرفتاری از سال ۹۸ دیگه نرفتم دکتر ندارم فقط دارو مبخرم اونم آزاد اونم با مصیبت. خدا از سر زمین برتون داره وام میگن بلا عوض بعد میشه قرض الحسنه. خدا عاقبت ما رو بخیر کنه تو این مملکت بی صاحاب
چرا اینقدر مردم رو سر کار میذارین، بگید یه راه جدید واسه دزدی پیدا کردیم خدا بده برکت. واسه یه وامی که قراره پس بدیم میگین ۲۰۰ میلیون فاکتور بیار تا ۵۰ میلیون وام بدبم خدا ازتون نگذره انشاالله. اگه یکی مثل من داشت که بره بیمارش رو بستری کنه و عمل کنه چرا دیگه بیاییم هلال احمر که وام بگیریم.