جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

روش های درمان کجی آلت تناسلی یا بیماری پیرونی

 

درمان کجی آلت تناسلی

 

امروزه جوانان زیادی را که مبتلا به کجی آلت تناسلی هستند مشاهده می کنم که از این قضیه نگران و دنبال راه حل درمانی آن هستند. بد نیست که در اینجا به مکانیسم نعوظ یا سفت شدن آلت تناسلی یک مرد اشاره ای داشته باشم.

کجی آلت تناسلی و راه های درمان آن

امروزه جوانان زیادی را که مبتلا به کجی آلت تناسلی هستند مشاهده می کنم که از این قضیه نگران و دنبال راه حل درمانی آن هستند. بد نیست که در اینجا به مکانیسم نعوظ یا سفت شدن آلت تناسلی یک مرد اشاره ای داشته باشم.
از نظر ساختاری آلت مرد از عروق شریان و ورید و ۲ عدد جسم غاری و یک عدد جسم اسفنجی که در قسمت پائین و بین دو اجسام غاری قرار گرفته است و از وسط آن مجرای ادراری عبور می کند تشکیل شده است.
هنگام حالتهای تحریک پذیری مرد خون از طریق شریان وارد اجسام غاری که شکل استوانه ای هستند وارد و باعث پرشدگی و اتساع آنها شده و باعث سفتی آلت مردانه می گردد. در هنگام نعوظ کامل ورید ها بسته می ماند تا مانع خروج خون از آلت شوند و حالت سفتی آن برجا باشد. کجی آلت تناسلی زمانی ایجاد می شود که که قسمتی از بافت های قابل انبساط آلت قادر به اتساع نباشد که اغلب به علت بافت فیبری که در معاینه سفت می باشند ایجاد می شوند و در نتیجه در هنگام نعوظ آلت مرد به همان طرف کج می شود. که درصد کجی آلت ارتباط مستقیم با درصد و اندازه بافت فیبری دارد. هرچه بافت فیبری بیشتر باشد درصد انحراف بیشتر خواهد شد.

علت ایجاد انحراف آلت ( کجی آلت تناسلی) چیست؟

کجی آلت تناسلی می تواند مادرزادی یا اکتسابی باشد.
در حالت مادرزادی که اغلب به علت نامتقارن بودن اجسام غاری و کوچک بودن یکی از سیلندرها می باشدکه باعث انحراف درجاتی از آلت تناسلی مرد می گردد که اغلب باعث اختلال در مقاربت نمی شود و مقدار انحناء آن کمتر است.
اگر مقدار انحناء بیش از ۳۰ درصد باشد با جراحی اصلاح می گردد.
علل اکتسابی: که انحناء در اول وجود ندارد و بعداً ایجاد می شود که به آن بیماری پیرونی نیز می گویند.
پیرونی یا پلاک آلت تناسلی می تواند با نشانه های زیر خود را نشان دهد:
۱- احساس سفتی در تنه آلت که توسط فرد در معاینه آلت متوجه آن می شود.
۲- درد در ناحیه تناسلی: این درد مخصوصاً در موقع نعوظ و سفتی آلت تشدید شده و باعث افت میل جنسی فرد می شود و در ۳/۲ افرد مبتلا این درد به درجاتی وجود دارد.
۳- خمیده گی یا انحناء آلت که شایعترین علامت می باشد و فرد سالم با انحناء تدریجی آلت روبه رو می شود که اگر بیش از ۳۰ درصد باشد باعث اختلال در دخول و نزدیکی می شود.

 

کجی آلت تناسلی

»چه عواملی باعث انحناء ثانویه آلت می شوند؟

علت قطعی آن مشخص نیست ولی این انحناء اغلب در افراد مبتلا به فشار خون ، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت و زمینه ژنتیکی ایجاد می شود.
لازم به ذکر است هر گونه ضربه به آلت تناسلی و شکستگی آلت تناسلی که اغلب هنگام نزدیکی اتفاق می افتد می تواند باعث انحناء آلت شود.
در اینجا توصیه می کنم از هرگونه خم کردن و فشار به آلت در حالت نعوظ اجتناب نمائید که باعث شکستگی آلت تناسلی شما می گردد.
درمان کجی آلت تناسلی

آیا هر درجه ای از انحناء آلت نیاز به درمان دارد و درمان قطعی آن چیست؟

اصولاً داروی درمانی قطعی برای درست کردن انحراف آلت وجود ندارد. در مواردی که درصد انحناء آلت کم است و مانع مقاربت نمی شود بهترین توصیه مدارا کردن با آن می باشد.
امروزه جوانان زیادی را می بینم که به کوچکترین انحناء آلت حساس بوده و دنبال اصلاح آن هستند. در اینجا لازم می دانم عرض کنم با توجه به حساسیت منطقه آلت تناسلی بهتر است از کوچکترین دستکاری غیرضروری اجتناب شود چرا که هر عمل جراحی ممکن است باعث ایجاد اختلال در نعوظ و کوچکی آلت تناسلی گردد و لذا مواردی که باید تحت عمل اصلاح انحناء آلت قرار گیرند عبارتند از:
۱- انحناء بیش از ۳۰ درصد
۲- اختلال در دخول
۳- حتی الامکان به خاطر زیبائی و با توجه به عوارض احتمالی عمل جراحی نکنید
با توجه به حساسیت خونرسانی منطقه که کوچکترین آسیب به عروق باعث افت نعوظ می گردد اینجانب بهترین روش درمانی جراحی را Pelicution می دانم که در آن بدون ایجاد برش و بدون برداشتن پلاک فیبری که برداشت آنها باعث پنچری عروق خواهد شد و تنها با چند بخیه این انحراف را اصلاح می کنم.

 

»درمان کجی آلت تناسلی 

برای درمان کجی آلت تناسلی  یا بیماری پیرونی روش های وجود دارد ؛

دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی توصیه داشتند که دو نوع روش متداول امروزه جهت درمان کجی آلت تناسلی استفاده می شود:

۱- درمان های غیر جراحی و داروئی کجی آلت (پیرونی ) :

صادقانه باید عرض کنم هیچ یک از روش های درمان غیر جراحی از قبیل: ۱- سنگ شکنی ۲- تزریق کورتون ۳- مصرف داروهای ضدالتهاب، قرص وراپامین، هیچ تأثیری در درمان بیماری ندارند.

۲- درمان جراحی کجی آلت تناسلی  (پیرونی ) :

قطعی ترین روش و مؤثرترین روش درمانی ، جراحی کجی آلت تناسلی  می باشد.

به توصیه دکتر حسین کرمی روش های مختلف جراحی برای درمان پیرونی(کجی آلت تناسلی) وجود دارند که عبارتند از:

۱- برداشتن منطقه سفت شده: هر گونه برش در لایه پوشاننده آلت تناسلی یا تونیکا آلبوژینه می تواند باعث پنچری و نشت وریدی شده و باعث از بین رفتن نعوظ و سفتی آلت تناسلی گردد و لذا در تکنیک برداشتن پلاک امکان این عارضه بسیار بالا است و من توصیه نمی کنم.

۲- روش پلیکاسیون (Plication): در این روش بدون دست زدن و بریدن منطقه سفت شده فقط با چند بخیه آلت تناسلی را از حالت کجی به حالت نرمال درمی آوریم. حسن بزرگ این عمل که درمان طلائی انحناء آلت است: هیچ خطر ناتوانی جنسی بعد از عمل ندارد. تنها عارضه این عمل کوتاه شدن کمتر از یک سانت آلت تناسلی می باشد که زیاد به چشم نمی خورد.

۳- گذاشتن پروتز: در موارد بیماری پیرونی شدید و انحناء پیچیده آلت یکی از روش های درمانی می باشد.

 

»عوارض عمل جراحی  کجی آلت تناسلی

عمده ترین عارضه عمل کوتاه شدن طول آلت تناسلی است که به شدت انحناء از ۱-۲ سانت فرق می کند. با بریدن و برداشتن قسمت های فیبروز امکان ایجاد اختلال در نعوظ که اینجانب نسج طبیعی را جهت جلوگیری از عارضه ذکر شده نگاه می دارم، می شود.

 

 

منیع: الو دکتر

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 60, میانگین امتیاز: 4,08 از 5)
Loading...