جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

راهکارهایی برای ازبین بردن جوش های باسن

راهکارهایی برای ازبین بردن جوش های باسن

راهکارهایی برای ازبین بردن جوش های باسن

 

جوش های باسن که نسبتا رایج هستند در اثر به دام افتادن آلودگی و رطوبت توسط لباس‌ها و اضافه شدن اصطکاک ناشی از نشستن بوجود می آید.

 

کیست پیلونیدال

نوع منحصر به فرد آبسه می باشد.

در نزدیکی شکاف باسن و تقریبا ۵ سانتی متر از مقعد ظاهر می شود. این کسیت حاوی مو و بقایای پوستی می باشد.

این نوع کیست، اغلب از یک عفونت کوچک در پیاز مو آغاز می شود.

در اثر فشار، سوزش دارد.

با گذشت زمان بزرگ تر، محکم تر و دردناک تر می شود و باعث سختی نشستن می شود.

این نوع از کورک ها، اغلب بعد از سفرهای طولانی و نشستن طولانی مدت رخ می دهد.

 

جوش های باسن

جوش های باسن ، نسبتا رایج هستند. آلودگی و رطوبت توسط لباس‌های شما به دام می‌افتند، اصطکاک ناشی از نشستن را نیز به آن اضافه کنید. حالا شما تمام عوامل لازم برای جوش زدن را دارید!

اگرچه از نظر فنی، جوش های روی باسن بعنوان آکنه در نظر گرفته نمی‌شوند، اما شما معمولا یکی از این دو وضعیت مربوطه را تجربه می‌کنید: فولیکولیت، یک التهاب سطحی فولیکول‌های مو است و کیست‌ها یا دمل‌ها، که به آکنه ندولوکیستیک نیز معروف هستند، برآمدگی‌های عمیق‌تر و بزرگتر زیر پوست هستند. با اینحال گزینه‌های درمانی، مشابه همان‌هایی هستند که برای آکنه‌ی واقعی بکار می‌روند.

 

راهکارهایی برای ازبین بردن جوش های باسن

 

درمان جوش های باسن

حداقل یکبار در روز باسنتان را زیر دوش آب گرم بشویید. گرما و رطوبت باعث می‌شوند که منافذ شما باز و تمیز شوند. بنابراین اگر جوش های باسن چرکی دارید که بنظر می‌رسد آماده‌ی ترکیدن هستند، این مرحله اهمیت زیادی پیدا می‌کند. با استفاده از لیف و صابون، هم یک لایه‌برداری ملایم انجام دهید، و هم محل مورد نظر را تمیز کنید. لایه برداری پوست شما، منافذ را نیز باز می‌کند و به پاکسازی هرگونه آکنه‌ای که در حال حاضر وجود دارد و جلوگیری از جوش های بعدی کمک می‌کند.

راهکارهایی برای ازبین بردن جوش های باسن

در صورت نیاز برای یک لایه برداری شدیدتر از یک اسفنج لوفا استفاده کنید، اما مراقب باشید که پوستتان را تحریک نکنید. اگر پوستتان تحملش را دارد، یک صابون آنتی باکتریال انتخاب کنید و اگر پوستتان حساس است، از یک صابون ملایم استفاده کنید.
بمدت ۲۰ دقیقه روی یک حوله‌ی داغ بنشینید، و سه تا چهار بار در روز اینکار را تکرار کنید. گرمای حوله مانند دوش آب گرم باعث باز شدن منافذ می‌گردد. همچنین می‌تواند به کیست‌ها و دمل‌ها کمک کند که به سطح پوستتان بیایند و شروع به تخلیه شدن کنند.
روزی یکبار، پماد بنزوئیل پراکسید را به باسنتان بمالید. بهتر است که یک لایه‌ی نازک از پماد را روی تمام سطح باسنتان بمالید، نه فقط به نقاط مشکل دار. بنزوئیل پراکسید، یک درمان ضد آکنه‌ی قوی با تاثیر ضدباکتری است.

عارضه‌ی جانبی اصلی آن این است که می‌تواند پوست را خشک کند. اگر بنزوئیل پراکسید برای شما بیش از حد قوی است، می‌توانید محصولی را انتخاب کنید که حاوی اسید سالیسیلیک باشد. بهترین زمان برای انجام اینکار، درست قبل از خواب است. استفاده‌ی منظم از این پماد باید هرگونه آکنه را درعرض ۵ تا ۷ روز برطرف کند.

التهاب پوست در اثر پوشیدن لباس شنا

ممکن است استفاده طولانی مدت از مایوی تنگ و چسبان، التهاب عمیق فولیکول های مو، توسط میکروب هایی مثل استرپتوکوک، استافیلوکوک طلایی به صورت توده های زیر پوستی ملتهب و دردناک در ناحیه باسن رخ دهد. در این مواقع باید به پزشک مراجعه کرد چرا که ممکن است لازم شود که از آنتی بیوتیک خوراکی استفاده کرد. برای پیشگیری از این وضعیت، باید از مایوهای تنگ و چسبان به مدت طولانی استفاده نکرد.

 

گردآوری : مجله تصویر زندگی

منابع : سرخاب سفیداب / تبیان / ویستا

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 18, میانگین امتیاز: 3,11 از 5)
Loading...